Aktuelno

Kod njih "ne pale" lepe reči: Ovi horoskopski znakovi vas neće ni pogledati ako niste fizički lepi

Opšte je poznata stvar da se ljudi pronalaze na osnovu kompatibilnosti svojih karaktera i osobina, međutim, kod ovih horoskopskih znakova fizički izgled uzima primat nad svim ostalim unutrašnjim kvalitetima jedne osobe.

Subota, 26.11.2022.

15:05

Autor: J.V.

Kod njih
Foto: MG Best For You/Shutterstock

Podeli:

Škorpije

Škorpije su poznate po svom perveznom umu, te je kod njih seksualno uzbuđenje mnogo bitnije od emocija, barem u početku. Škorpije su pohotna bića i traže partnera koji im fizički odgovara. Emocionalna povezanost kod njih dolazi kasnije.

Ova tri horoskopska znaka čeka finansijska katastrofa u 2023. godini

Ovan


Ovnovi su intenzivni ljubavnici. Nezasiti su i prvo primete fizički izgled kod partnera. Kod njih, slično kao i kod Škorpija, privlačnost se odražava kao fizičko uzbuđenje, a emociie dolaze kasnije.

Ovi znakovi ne mogu da se "sastave" nakon raskida: Kraj veze je za njih kao "smak sveta"

Bik

Oni su strastveni po svojoj prirodi i trude se da udovolje svojim seksualnim nagonima. Zato im je potreban partner koji će ih, prvenstveno, fizički zadovoljiti u krevetu. Kod njih se emocije kasnije razvijaju, ukoliko primete da je partner vredan njihove pažnje.

Ovim znakovima je "prekipelo": Do kraja nedelje će raskinuti emotivne veze

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare