Kija Kockar progovorila o sukobu sa Slobom: Jedina ugrožena osoba je ona od 47 kg koja je bila sva u modricama (FOTO)

26.11.2022

12:09

3

Tada su postojali napisi da je pevačica napala bivšeg supruga nožem

Kija Kockar progovorila o sukobu sa Slobom: Jedina ugrožena osoba je ona od 47 kg koja je bila sva u modricama (FOTO)
Sloba Radanović i Kija Kockar - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar je odlučila da posle tri godine od svađe sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem progovori o njihovom okršaju, kada je došla pred njegova vrata. 

Naime, kako su se mediji prisetili tog događaja, Kija je iznela i svoju stranu priče, budući da ni ona ni Sloba nikada nisu otkrili šta se zapravo tada desilo.

Instagram printscreen/kijakockar
Kija o napisima da je napala Slobu nožem

 

- Upravo tako! Ovo što sam obeležila! Svaka stvar u medijima je čista izmišljotina! Jedina istina, ukratko, da stanemo sa svim pričama - jedina ugrožena osoba je osoba od 47 kg koja je bila sva u modricama. Ovo je prvi i poslednji put da se oglašavam sa jedinom tačnom informacijom - napisala je Kija na Instagramu i dodala:

- I ja živim sa medijskim naslovima koji nemaju veze sa tom istinom, ja živim sa mojim nereagovanjem, mene je sramota, a nije moja sramota, eto! 

Tada je prema nezvaničnim saznanjima Blica, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla: "Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

ATAImages/Antonio Ahel
Kija Kockar

Nakon toga, pevač je pozvao policiju, a Kockareva je otišla pre njihovog dolaska. Sve se navodno odigralo oko 5 časova ujutru.

- Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obje ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - ispričao je Sloba inspektorima tada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike