Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

Делегација Института за менаџмент из Санкт Петербурга у посети Универзитету

Ректор Универзитета у Новом Саду проф. др Дејан Мадић примио је делегацију Северозападног института за менаџмент Руске председничке академије за националну економију и државну администрацију у Санкт Петербургу, која борави у вишедневној посети Републици Србији.
института
Фото: Градске инфо

У саставу делегације били су Андреј Хлутков, директор Института, Олга Нестерова, шефица Одељења за међународну сарадњу и Денис Рајски, саветник директора. Пријем је организован у згради Ректората Универзитета у Новом Саду.

Сусрету са делегацијом ове високообразовне институције такође су присуствовали проректор за међународну сарадњу Универзитета у Новом Саду проф. др Сабина Халупка Решетар, Ивана Вујков, шеф Канцеларије за међународну сарадњу и Ана Шоти, шефи Канцеларије за науку и пројекте.

Фото: Универзитет у Новом Саду

Том приликом, представљени су основни подаци о Универзитету у Новом Саду и сарадњи са универзитетима у Руској Федерацији, а представници Универзитета имали су прилике да се ближе упознају са основним активностима Института у Санкт Петербургу и областима његове експертизе.

Budući inženjeri zaštite životne sredine na stručnoj praksi u Pokrajinskoj vladi

Преузмите андроид апликацију.