Dušan Tadić: Mogli smo bolje

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je njegova ekipa večeras mogla bolje da odigra protiv Brazila i da mora da se okrene predstojećim utakmicama.
"Moglo je bolje, Brazil je izuzetno jak, kao i u svakoj utakmici, mi smo hteli da idemo na pobedu. Protivnik je bio težak i na kraju je zasluženo pobedio. Imali smo momente u kojima smo mogli da ugrozimo protivnika i utakmica je možda mogla da ode u drugom smeru", rekao je Tadić za RTS.

"Ozbiljna ekipa, kažnjavala je naše greške, imali su još šansi, mogli su da postignu još pogodaka. Imali smo prekid i polukontre, možda smo mogli da rešimo, možda bi bila drugačija utakmica", dodao je.

"Moramo da idemo dalje, imamo dve jako bitne utakmice, moramo da učinimo sve da prođemo dalje. Moramo da vidimo šta možemo bolje da uradimo, to će biti dve totalno drugačije utakmice. Kvalitetne su ekipe ali nisu na nivou Brazila, koji je jedan od glavnih kandidata", naveo je Tadić.
 
Lukić: Nećemo se predati 
 
Reprezentativac Srbije Saša Lukić rekao je da se ekipa posle večerašnjeg poraza neće predati i da će u preostale dve utakmice na Svetskom prvenstvu pokušati da odigra dobro.
 
"Igrali smo prvo poluvreme na dobrom nivou, držali smo dobro linije, imali smo mi neke polušanse i oni isto. Međutim, drugo poluvreme smo očigledno pali, kao što ste svi videli. Ali ovo je početak turnira, idemo dalje, verujemo u nas, ima još dve utakmice i ne predajemo se, tek treba da se igra", rekao je Lukić za televiziju Arena sport.
 
Fudbaleri Srbije izgubili su večeras od Brazila sa 2:0, u prvom kolu na Svetskom prvenstvu u Kataru.
 
Srbija će u ponedeljak od 11 časova igrati protiv Kameruna, a u poslednjem kolu grupne faze protiv Švajcarske.
  • Janko

    25.11.2022 08:01
    Janko
    Nesigurni,bez ideje,nemaju snage,igru....neznam,sto su i isli na Mundijal?! Tako se neigra za svoju drzavu!!! Da nije bilo golmana,popili bi pet nula! Mnogi gradjani su po erovali u uspeh i senzaciju kao sto je vecina,poverovala da smo ekonomski Tigar!!! Kakva drzava,takav i Fudbal...odigrajte jos te dve utakmice i kuci...AV ce vam napraviti,Nacionalni stadion...ma treba tri za ovakve,junake..do moga!!! Odlicno smo prosli i izbegli,pgromnu bruku i sramotu..bar su nam Brazil i zabili,najlepsi gol do sada! Eto da budemo i mi prvi u necemu!!!
  • bora

    25.11.2022 07:10
    niste mogli bolje
    Da zakljucimo za 100 minuta niste uputili ni jedan udarac na
    gol Brazilaca.A sto se tice Tadica kocio je igru i vise je vukao
    loptu prema svom golu nego prema Brazilskom.Srbija nije bila ni
    blizu postizanja gola kada je igrala sa cetri beka.Adzic i
    Mladenovic su igrali dobro u defanzivi ali nisu imali eksplozivnost
    za napad.Srbiju ja spasio Vanja i mislim da je posle ovih odbrana
    na pijaci premasio cifru od sto miliona evra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.