Celebrity News

SRCE NE BIRA! Jovanu Memedoviću nakon toliko godina srce PONOVO ZAIGRALO ZBOG NJE (FOTO)

Emotivi život Jovana Memedovića intrigira javnost

SRCE NE BIRA! Jovanu Memedoviću nakon toliko godina srce PONOVO ZAIGRALO ZBOG NJE (FOTO)

Nakon razvoda emotivni život Jovana Memedovića postao je potpuna nepoznanica za medije. Ma koliko se novinari trudili da zagrebu malo više u privatnost omiljenog voditelja, isto toliko, možda čak i više, on je nastojao da privatnost sakrije.

Pročitajte: Tata, VREME JE: Sin Jovana Memedovića obradovao oca NAJLEPŠIM VESTIMA, pogledajte samo snajku kako blista (FOTO)

Instagram

 

Za sve ove godine nikada se nije saznalo kime je Jovan zamenio bivšu suprugu Mirjanu i postoji li uopšte žena u njegovom životu. Sve što se od njega moglo čuti jesu priče o poslu, putovanjima, istraživanjima. Rado je govorio o tome kako je jedva preživeo boraveći u ruskim tajgama, kako mu je sledila opasnost od belog medveda ali o emocijama i novim izabranicama nikada nije hteo ni da zucne.

Pročitajte: Vreme je za VELIKI DAN: Ćerka Jovana Memedovića na devojačkoj večeri, pogledajte samo tu sreću i tu haljinu (FOTO)

Instagram

 

Verovalo se dugo da Memedović i nema nikoga, da u svojoj vikendici daleko u šumi živi samačkim, samotnjačkim životom, međutim nedavno se doznalo da to baš i nije tako. Voditelj je, naime, uslikan u društvu svoje preslatke kuce, koja je očigledno njegov verni saputnik i neko sa kim najradije provodi vreme. Braon pudla omiljeni je član porodice, a čak i Jovanova deca najviše vremena tokom posete vole da provode s njom.

Pročitajte: Sasvim prirodno, bez odeće: Jovan Memedović uslikan kako se tušira, dame, duboko udahnite! (foto)

Instagram

 

Po svemu sudeći emotivni život Jovana Memedovića i nije toliko zanimljiv, ili možda baš jeste, ali ga dragocenim i lepim čini to što je skriven od javnosti.

Komentari (0)

Loading