Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

Први „ФТН ФОРУМ индустрије и академије“ 29. новембра

Факултет техничких наука у сарадњи са Научно-технолошким парком Нови Сад организује први „ФТН ФОРУМ индустрије и академије“, који ће се одржати 29. новембра 2022. године са почетком у 10 часова у згради НТП-а.
форум
Фото: Градске инфо

ФТН Форум представља догађај који излази из оквира досадашњих, сличних догађаја и фокусира се на јачање сарадње компанија и факултета у циљу идентификовања потребних знања и вештина будућих инжењера који треба да одговоре на изазове пете индустријске револуције.

Тема скупа, „Унапређење вештина за Индустрију 5.0“, ће окупити представнике преко 30 еминентних  компанија, као и професоре, представнике студијских програма који су уско везани за процес трансформације Индустрије 4.0 ка Индустрији 5.0.

Циљ Форума је да кроз формат панел дискусија направи значајан корак ка унапређењу сарадње у смислу заједничких индустријских, научних и истраживачких пројеката у области паметне производње, што ће у исходу, свакако довести до јачања академског потенцијала нашег универзитета, Града и земље у целини.

Учешће на Форуму је бесплатно. Линк за пријаву се налази ОВДЕ.

Пријаве су отворене до 25. новембра 2022. године.

Budući inženjeri zaštite životne sredine na stručnoj praksi u Pokrajinskoj vladi

Преузмите андроид апликацију.