Najnovije vesti
Zabava
Ivana Malić i Miloš Biković na meti paparaca

LIČNI ŠOFER IH RAZVOZI PO GRADU Miloš Biković uhvaćen sa devojkom - Ivana se bezuspešno KRILA OD PAPARACA! (FOTO)

Glumac Miloš Biković mesecima unazad uživa u ljubavi sa pravnicom Ivanom Malić, ali javnost ima retko priliku da ih vidi zajedno.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ivana Malić i Miloš Biković Foto: TV Pink, Paparazzo lov / screenshot
Ivana Malić i Miloš Biković

Ipak, njih dvoje ne mogu da izbegnu paparace, a ovoga puta su primećeni kako izlaze zajedno iz Miloševog stana, pri čemu je Ivana dala sve od sebe da prođe neopaženo.

Blic preporučuje

Malićeva je sve vreme krila lice kačketom, a Biković ju je, kao pravi džentlmen, otpratio do automobila u kom ih je čekao njegov lični šofer.

Ivana Malić i Miloš Biković
Foto: TV Pink, Paparazzo lov / screenshot
Ivana Malić i Miloš Biković

Vozač ih je odvezao do jednog prestoničkog tržnog centra koji je par napustio sa mnoštvom kesa u rukama, a fokus im je bio na kupovini garderobe.

Ivana Malić i Miloš Biković
Foto: TV Pink, Paparazzo lov / screenshot
Ivana Malić i Miloš Biković

Glumca su u nekoliko navrata zaustavljali znatiželjni obožavaoci koji su želeli da se fotografišu sa njim, a Ivana je za to vreme strpljivo čekala dok su oni pravili selfije.

Podsetimo, Miloš se prvi put pojavio u javnosti sa Ivanom na premijeri filma "Južni vetar" pre tačno godinu dana. Kako Biković živi na relaciji Beograd-Moskva par je često razdvojen, ali glumac uvek daje sve od sebe da izdvoji vreme za izabranicu, te su tako ovog leta zajedno proveli nekoliko dana na Maldivima. Iako se šuška da je Miloš već spreman za brak, on još uvek nije potvrdio ove navode.

(Paparazzo lov)