Zara (n)ovim kaputom najavljuje veliki zimski trend

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.11.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Više nema nikakve sumnje, kaputi od umjetnog krzna bit će u krugu ultimativnih zimskih komada, a jedan savršen primjerak obogatio je ponudu u Zara trgovinama

Novi trendovi stižu kao na pokretnoj traci. Nakon totalne modne opčinjenosti kožnim kaputima, sada nam u ovoj kategoriji, zajedno s klimatološkom zimom, stiže i nešto novo, nešto što bi se moglo prometnuti u veliki modni trend za hladne dane i noći.

Kratki i dugi kaputi od umjetnog krzna u velikom se stilu vraćaju u naše živote, i trebali bi zimski dio godine učiniti ugodnijim, ljepšim, uzbudljivijim i glamuroznijim, posebno kad je riječ o onoj drugoj polovici prosinca, koja će biti začinjena blagdanskim čarolijama.

Sve ovo potvrđuju nam i noviteti u najpoznatijim trgovinama. I Zara svako malo osvježava ponudu, a ovih je dana na njene police stigao neodoljiv kaput koji potvrđuje sve što smo rekli o vladavini umjetnog krzna.

Foto: Zara

Foto: Zara

Dugi krzneni kaput s ovratnikom s reverima osvaja bjelkastim ekru izdanjem, upotpunujen je vezanjem pojasom od iste tkanine, donosi onaj toliko traženi "WOW faktor", a dostupan je po cijeni od 999,90 kuna. I nema sumnje da ćemo ga uskoro viđati i na ulicama Zagreba!

Foto: Zara

Foto: Zara

Biste li ga i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAkaputidugi kaputiZarakrzneni kaputikaputi od umjetnog krznaženski kaputi




Povezano