Automobilom udario mladića na električnom trotinetu kod Promenade

Dvadestdvogodišnji muškarac povređen je večeras oko 20 časova, na Bulevaru oslobođenja kod TC "Promenada".
Automobilom udario mladića na električnom trotinetu kod Promenade
Foto: 021.rs
On je vozio električni trotinet, kada ga je udario automobil.
 
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u ovom slučaju, da je mladić zbrinut na licu mesta, te da je dobio uput da se javi na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
U toku je policijski uviđaj.
 
Hitna pomoć intervenisala je danas u još jednom slučaju.
Oko 10.45 je iz tunela ka Sremskoj Kamenici u sudaru dva vozila povređen muškarac star 52 godine, te je nakon što je zbrinut na licu mesta, dobio uput za Odeljenje hirurgije.

Teme

udesi
  • Vlada

    22.11.2022 09:56
    Na pomenutom potezu, gde kolski izlaz iz garaže Promenade preseca biciklističku stazu, biciklisti i skuteraši imaju apsolutnu prednost. Ako na brisanom prostoru ne možete da primetite takvo vozilo koje ide najviše 20 km/h i da mu se na vreme zaustavite, nemojte sedati za volan!
  • @@sefika

    18.11.2022 12:38
    Upravo tako. Najgori ucesnici saobracaja i u Evropi a postepeno dolazi i kod nas, su vozaci elektricnih trotineta a u poslednje vreme i biciklisti, posebno ovi sto prevoze dostavu. Ne treba zabraniti, ali moraju imati sve sto i vozaci motora, uz prsluke, kacige, jasno osvetljenje, i ogranicenu brzinu. Posebno zabraniti kretanje biciklista u zoni centra i parka, setackoj zoni, zbog sumanute voznje. To nikad nije bilo ni dozvoljeno, guranje bicikla u redu.
  • Ja

    18.11.2022 08:42
    Problem je sto mi razvijamo i negujemo kulturu lopovluka a onda je na izborima branimo. Sa tim pokradenim sredstvima moze se izgraditi put za kola, put za bicikliste, put za trotinete i pesacke siroke staze i to u svakom gradu, svakom selu. Ipak, ocuvanje lopovcina je bitnije, pri tom udri po vozacu, ovom ili onom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika