Šmit najavio da će uskoro reći nešto o državnoj imovini, a odnosiće se i na Republiku Srpsku

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit najavio je da će od njega uskoro da se čuju "neke stvari koje se tiču državne imovine, koje će se odnositi i na Republiku Srpsku".
"Kada je reč o državnoj imovini, uskoro ćete od mene čuti sveobuhvatno i detaljno neke stvari koje će se odnositi i na Republiku Srpsku, jer će i RS biti deo evropske integracije BiH. Dakle, ono što je važno jeste pravednost, a ona se orijentiše prema građanima RS, a ne prema sadašnjim, budućim i bivšim članovima Predsedništva BiH", rekao je Šmit.
Upitan da li ima osećaj da ga predsednik SNSD Milorad Dodik u svojim istupima ismeva, poslužio se, kako je naveo, nemačkom uzrečicom.
"Nemci kažu, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Nije stvar u tome da pravimo šou. Reč je da Dodik mora da zna, kao i svi oko njega, da entitet RS poštuju, ali je to deo BiH i tačka", naglasio je Šmit.

Teme

BiH
  • MK

    11.10.2022 09:05
    smeh
    Ko se poslednji smeje, a ne zadnji! Zadnji je neko u redu, postoje prednji i zadnji ulaz, a smeje se neko prvi, a neko poslednji! Nemci se obično zalete pa se prvi smeju i trijumfuju, a nešto nije poznato da su se u novije vreme u svojim većim poduhvatima poslednji smejali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet