Voriorsi intenzivno tragaju za osobom koja je snimila napad Grina na Pula i dala ga medijima

Nezgodna situacija u taboru šampiona NBA lige

Šampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi pokrenuli su opsežnu istragu zbog snimka koji je „procurio“ u javnost na kojem se vidi kako Drejmond Grin pesnicom u lice udara saigrača Džordana Pula na jednom od poslednjih trneinga. Trening je bio zatvoren za medije, pa je jasno da je neko „iznutra“ podelio snimak koji je potom objavljen na popularnom portalu „TMZ“.

Teorija o kojoj se spekuliše je da je „taj neko“ prodao snimak medijima za veliki novac, ali će tek istraga koju je pokrenuo klub pokazati kako je snimak „izašao iz hale“.

Prema navodima američkih medija, Voriorsi intenzivno ispituju i incident između Grina i Pula, ali i rade na utvrđivanju identiteta osobe koja je sve snimila. Voriorsi još uvek nisu odredili kaznu za Grina koja „ne podrazumeva da on propusti ijedan meč“ kako je rekao GM Bob Majers, ali to je izjavio pre nego što je video „procurio“ u javnost pa ostaje pitanje da li će ostati pri tom stavu.

– Takve stvari se dešavaju, niko to ne voli da vidi, osuđujemo ponašanje Grina, ali, kažem, dešava se. Drejmond se izvinio ekipi, džordan je bio prisutan… Šta god bila kazna, to će biti interna stvar – rekao je Majers.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.