Baka Prase objavio koliko mu para Mitrović duguje: Zbog ove cifre tvrdi da je počeo njihov rat! (FOTO)

06.10.2022

19:45

0

Autor: Marija Mitić

Osim što je tada govorio kako mu je direktor „Pinka" dužan, „počastio ga je" i s nekoliko uvreda - pa započeo veliku dramu

Baka Prase objavio koliko mu para Mitrović duguje: Zbog ove cifre tvrdi da je počeo njihov rat! (FOTO)
baka prase mitrovic copy - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic

Medijski rat Bogdana Ilića i Željka Mitrovića iz dana u dan poprima šire okvire, a ni jedan ni drugi ne prestaju da novim potezima „drže" svu pažnju javnosti. Sve je počelo tako što je Baka Prase putem društvenih mreža izjavio kako mu direktor „Pink" televizije navodno duguje veliki novac, a večeras je u najnovijem videu na svom novom Jutjub kanalu otkrio i o kojoj je sumi reč.

- Mitrović na aparatima! Može da mi popuši k*rac! Mitroviću, masna ti je kosa, operi kosu! Željko Mitrović mi duguje pare, klošar - govorio je Baka u okviru prvog snimka u kom je pozvao Mitrovića na obračun - govorio je Baka tada, da bi ove večeri najavio i kako će protiv Željka podići „za početak 25 do 30 tužbi", takođe i siguran da će ih sve dobiti.

Snimak je započeo napomenom kako prikazani ugovor nije pravi, a onda je i objasnio kako je do sporne saradnje uopšte došlo.

Naime, kada je Mitrović stupio s jutjuberom u kontakt „on je znao ko je Željko Mitrović, ali nije znao kakav je on čovek". Posle snimanja je sve svoje obaveze (koje obuhvataju objave na Instagramu, ali svakako i Jutjubu) uredno ispunjavao, ali to mu se, tvrdi - nije isplatilo. Baka je onda i pokazao kako mu Mitrović duguje ukupno 10.000 evra. Zatim, dodao je kako je i od izvesnih kartica vezanih za istu saradnju trebalo takođe da zaradi. Jedna kupljena „bi u njegov džep stavila" 100 dinara, „a ni od toga ni dinara nije video".

Podsećanja radi, sukob se rasplamsao kada Mitrović nije ostao imun na Bogdanove navode o dugovanju, već se, čuvši da se njegovo ime blati i spominje u negativnom kontekstu, oglasio na Instagramu.

Tada je poručio jutjuberu da će raspraviti sa njim sve što ima kroz nekoliko dana, s obzirom na to da je tada bio u žalosti, zbog smrtnog slučaja u porodici.

- U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega a to nije malo, Bogdane, sve okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze. Dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama - napisao je Mitrović najpre u objavi na Instagramu, kada je sve počelo.

Inače, dvojac je u jednom trenutku trebalo i da ode na poligrafsko ispitivanje, na kojem bi se o svim činjenicama ovog sukoba utvrdilo ko govori istinu, a ko ne. Ipak, do toga nije došlo jer se jutjuber, kojem je u međuvremenu ugašen glavni Jutjub kanal, nije pojavio na dogovorenom mestu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike