Читај ми!

Pobeda Junajteda nakon preokreta, Monako lako protiv Trabzona, Arsenal rutinski protiv Boda

Ekipa Mančester junajteda je nakon preokreta u Nikoziji pobedila tim Omonije rezultatom 3:2, dok je Monako je na svom stadionu bio bolji od Trabzona 3:1, u utakmicama trećeg kola Lige Evrope. Arsenal u Londonu rutinski savladao Bodo Glimt 3:0.

Izuzetno zanimljiv meč je viđen u Omoniji, Junajted je stigao do druge pobede i drugog mesta u Grupi E, nakon preokreta golovima Rašforda u 53, i 84. minutu igre, i pogotkom Marsijala 63. minutu.

Omonija je povela golom Ansarifarda u 34. minutu, da bi kasnije smanjila prednost Mančestera pogotkom Nikolasa Panajotua u 85. minutu meča.

Real Sosijedad se nalazi na prvom mestu sa maksimalnim brojem bodova u tri odigrana mečeva, budući da su savladali Šerif u Tiraspolju koji se nalazi na trećoj poziciji sa tri osvojena boda, a poslednja ekipa je Omonija bez bodova. 

Monako je rutinski savladao Trabzonspor na svom stadionu i trenutno deli prvo mesto u Grupi H sa Ferencvarošem uz šest osvojenih bodova. Na trećem i četvrtom mestu se nalaze Trabzon i Crvena zvezda koja je pobedom nad mađarskim Ferencvarošem osvojila prve bodove u Ligi Evrope ove sezone. 

PSV je na gostovanju u Cirihu ubedljivo savladao istoimenu ekipu, rezultatom 5:1. Holandski tim trenutno deli drugo mesto sa Bodo Glimtom u Grupi A. Na prvom mestu nalazi se Arsenal, a poslednjeplasirani tim u pomenutoj grupi je Cirih bez bodova.

Londonski Arsenal i PSV imaju jednu utakmicu manje koju nisu odigrali nakon smrti kraljice Elizabete Druge.

Lacio je igrao nerešeno bez golova u duelu sa Šturmom iz Graca. 

Karabag je na gostovanju u Atini savladao Olimpijakos, rezultatom 3:0. Arsenal je u Londonu rutinski pobedio u duelu .

Od samog početka utakmice igrači Karabaga su počeli ofanzivno, već u petom minutu igre su postigli gol, ali je nakon VAR provere pogodak poništen. Prvo poluvreme je završeno nerešenim rezultatom, 0:0.

Na početku drugog dela igre kao i u prvom, fudbaleri Karabaga su počeli visokim presingom na zadnju liniju Olimpijakosa što je rezultiralo prvim golom gostujućih fudbalera u 68. minutu, strelac je bio Ovusu.

Marko Vešović je povećao prednost u 82, a konačan rezultat postavio je Šejdajev u 86. minutu utakmice. 

Arsenal je na svom terenu rutinski savladao Bodo Glimt.

Pogotke u redovima Arsenala postigli su Edi Nketija u 23, Holding u 28, a konačan rezultat meča postavio je Fabio Vijeira u 85. minutu igre.

Real Betis je preokretom došao do pobede na gostovanju u Rimu, 2:1.

Prvi gol na utakmici postigao je Dibala u 34. minutu, da bi Rodrigez izjednačio rezultat u 40 minutu. Pobedu gostima doneo je Luiz Enrike u završnici meča u 88. minutu.

Real Betis je prvi na tabeli Grupe C sa maksimalnim brojem bodova, drugi je Ludgogorec, treća Roma, a četvrta ekipa je Helsinki koja je odigrala nerešeno sa Ludogorecom, 1:1.

Fenerbahče je savladao na svom terenu ekipu AEK-a iz Larnake, 2:0 i trenutno deli prvo mesto u Grupi B sa Renom, obe ekipe imaju po sedam poena. Treći je AEK, a četvrti Dinamo Kijev bez osbvojenih bodova.

Rezultati trećeg kola Lige Evrope:

Grupa A:

Arsenal - Bodo Glimt 3:0
Cirih - PSV 1:5

Grupa B:

Fenerbahče - Aek Larnaka 2:0
Ren - Dinamo Kijev 2:1

Grupa C:

Roma - Real Betis 1:2
Helsinki - Ludogorec 1:1

Grupa D:

Braga - Rojal Union 1:2
Malme - Union Berlin 0:1

Grupa E:

Šerif - Real Sosijedad 0:2
Omonija - Mančester junajted 2:3

Grupa F:

Mitjeland - Fejnord 2:2
Šturm Grac - Lacio 0:0

Grupa G:

Frajburg - Nant 2:0
Olimpijakos - Karabag 0:3

Grupa H:

Crvena zvzda - Ferencvaroš 4:1
Monako - Trabzonspor 3:1

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво