Читај ми!

Pešić za RTS: Čestitke momcima, ostali smo u trci za dalji plasman

Napadač crveno-belih Aleksandar Pešić bio je zadovoljan nakon pobede nad Ferencvarošom, čestitao je igračima i napomenuo da je tim ostao u trci za dalji plasman, a to je sve zavisilo od ove pobede.

Zvezda je ubeljivo savladala Ferencvaroš sa 4:1. Pešić je pružio dobru partiju u napadu, a i u odbrani. Rekao je da se ekipa dizala poslednjih nedelja, bodrili su jedan drugog i kao rezultat je došla ova pobeda.

Verovatno ni vi niste očekivali ovako ubedljivu pobedu. Verovali ste. Pre utakmice ste mi rekli da idete na pobedu koja vam mnogo znači.

"Pre svega čestitam momcima, mojim drugarima. Pokušali smo da se dižemo poslednjih nekoliko nedelja. Bodrili smo jedan drugoga, alo ovo ništa nije gotovo. Tako da nam znači ova pobeda. Naravno, da se nismo nadali da ćeo ovako ubedlivo da pobedimo ekipu Ferencvaroša. To je jedna dobra ekipa, videli smo to i danas. OStali smo u trku za to prvo ili drugo mesto. Znali smo da ako dobijemo ovu utakmicu imamo šanse, ako izgubimo ostajemo bez te šanse za plasman."

Nema sumnje ova utakmica je bila prekretnica, da te ponovo u igri. Za sedam dana je novi susret sa Ferencvarošom. Prilika da se sustigne.

"Jeste. Znamo da će oni ući drugačije, igraće kući na svom terenu. Mi pre svega da se oporavimo, da se spremio za prvenstvenu utakmicu i nadam se da će mo napraviti dobar rezultat kao i danas", zaključio je Pešić

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво