Er Srbija "uskače" posle povlačenja Viz era iz Sarajeva

Kompanija Er Srbija je odlučila da obezbedi dodatne kapacitete i posebne cene za letove iz Sarajeva.
Er Srbija "uskače" posle povlačenja Viz era iz Sarajeva
Foto: 021.rs
Kako dodaju, to će učiniti s obzirom na najave u medijima da će od 1. novembra Viz er ukinuti letove između glavnog grada BiH i većeg broja evropskih gradova.
Kako je FoNetu rečeno u Er Srbiji, namera Kompanije je da sve putnike, čiji su planovi za putovanje sada delimično ili potpuno ugroženi, brzo i udobno preko Beograda preveze do njihovih krajnjih destinacija.
U Er Srbiji ističu da su cene karata za ove letove niže od prosečnih za ovaj period godine i, u zavisnosti od destinacije, kreću se od 69 evra za putovanja u jednom smeru preko Beograda.
 
Tako su, na primer, karte u jednom smeru u ekonomskoj klasi sa uključenim ručnim prtljagom iz Sarajeva do Kopenhagena, Ciriha, Diseldorfa, Nirnberga, Salcburga, Venecije i Amsterdama, sa presedanjem u Beogradu, dostupne počev od 69 evra, sa uključenim svim taksama.
 
S druge strane, dodaju u Er Srbiji, karte u jednom smeru u ekonomskoj klasi sa uključenim ručnim prtljagom iz Kopenhagena, Ciriha, Diseldorfa, Nirnberga, Salcburga, Venecije i Amsterdama do Sarajeva, takođe sa presedanjem u Beogradu, dostupne su počev od 79 evra sa svim taksama.
 
Karte će biti u prodaji od danas popodne do 16. oktobra i važiće za putovanja od 1. novembra, navode u Er Srbiji i intenzivno rade da kapacitete prilagode u skladu sa očekivanom povećanom tražnjom.
 
To se odnosi na letove između Beograda i ovih evropskih destinacija, ali i na letove između Sarajeva i Beograda, preciziraju u Kompaniji, u kojoj razmišljaju o promeni tipa aviona i uključivanju u saobraćaj letelica sa većim kapacitetom, umesto onih koje su prvobitno planirane.
 
Takođe, u Er Srbiji razmišljaju i o eventualnom uvođenju dodatnih letova. U stalnoj su komunikaciji sa sarajevskim aerodromom da bi razmotrili sve potencijalne termine dodatnih letova, kao i radno vremene aerodroma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja