Đokovića pitali "ono", on se samo nasmejao: Niko to nikad nije imao, ne treba to porediti

06.10.2022

14:12

0

Gazi i melje Nole u Astani, a svestan je i gde i kad živi

Đokovića pitali "ono", on se samo nasmejao: Niko to nikad nije imao, ne treba to porediti
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP

Imao je Novak Đoković samo malo problema u prvom setu protiv Botika Van De Zandshulpa, ali je sveukupno gledano odigrao fantastičan meč i potpuno je dominirao u pobedi.

Posle toga je otkrio u čemu je "tajna" ovakvog nastupa.

- Mislim da je servis dobro radio kad sam bio u problemima, pogotovo u prvom setu. Bilo je u nekoliko gemova 30:30. Kada je imao brejk loptu bio je u šansi da pošalje loptu van mog domašaja, ali je promašio. A velika je razlika između 4:3 i 5:2. U drugom setu sam krenuo bolje da čitam njegov servis, lakše i bolje sam ulazio u teren i kretao se po njemu. On je odličan teniser kad ima vremena. Pokušao sam da mu oduzmem to vreme i da učinim da mu bude neprijatno na terenu.

Đoković je u junu osvojio Vimbldon, pa je pauzirao tri meseca, da bi onda osvojio Tel Aviv i sada zaigrao u Astani. Da li je neobično da se u oktobru oseća ovako sveže?

- Moja sezona je drugačija od bilo čije bilo kada, tako da je ne treba porediti sa drugim igračima. Nisam igrao tri meseca zvanični turnir. Fizički i mentalno sam spreman i motivisan da dobro igram – odgovorio je Novak uz osmeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike