Читај ми!

Vlada produžila ograničenje cene hleba za još 60 dana

Cena hleba biće ograničena na još 60 dana, odlučila je Vlada Srbije u cilju sprečavanja većih poremećaja i očuvanja životnog standarda stanovništva.

Vlada Srbije usvojila je izmenjenu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba, kojom je cena te namirnice ograničena na još 60 dana, navodi se u saopštenju.

Maksimalna cena hleba "sava" i u naredna dva meseca biće 53,50 dinara. 

Na sednici je usvojen Memorandum o razumevanju između Vlade Republike Srbije i Roće d.o.o Beograd u oblasti razvoja i istraživanja precizne onkologije, koji je danas sa ovom kompanijom potpisala predsednica Vlade Ana Brnabić.

Reč je o saradnji u oblasti precizne onkologije koja bi se odnosila na izgradnju sposobnosti i kapaciteta kroz istraživačke projekte, dijagnostička, klinička, ekonomska i pitanja implementacije, kao i omogućavanje proširenje pristupa precizne medicine na pacijentima sa karcinomom pluća.

Takođe, okupljanjem svih nacionalnih aktera u oblasti raka pluća, olakšao bi se rad srpskog zdravstvenog sistema u ovoj oblasti u cilju zajedničkog stvaranja bolje budućnosti za pacijente, navedeno je u saopštenju sa sednice Vlade Srbije.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво