Mensa Srbija nagradila tri nastavnice iz Zrenjanina

ZRENJANIN – Nastavnice Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ Vesna Petrović i Neda Vulićević i nastavnica Osnovne škole „Vuk Karadžić“ nagrađene su u okviru konkursa „Dan inteligencije“ koju je realizovala organizacija Mensa Srbija.

Nagrađene nastavnice su učestvovale u okviru konkursa za prošlu godinu, namenjen prosvetnim radnicima koji su pripremali projekte koji treba da budu originalni, inovativni i da razvijaju potencijale njihovih učenika.

Ove godine na mapi obeležavanja Dana inteligencije našlo se 176 događaja, a pristiglo je 170 izveštaja o realizovanim aktvnostima, od koji će najbolji biti prikazani u bazi radova početkom 2021. godine.

„ Ove godine učesnici koji su popunili svoje izveštaje su za svaku realizovanu aktivnost mogli odmah da preuzmu zahvalnice za učešće. Posebne zahvalnice za učenike moći će se preuzeti na sajtu daninteligencije.rs ili na fejsbuk strain Dan inteligencije. Pored poziva za obeležavanje dana inteligencije prijavom aktivnosti na mapi, i ove godine za prosvetne radnike je raspisan Nagradni konkurs dobrih primera prakse „Dani inteligencije- stimulacija intelektualnog razvoja,“ navode iz organizacije Mensa Srbija.

Stručni žiri Mense Srbije, Udruženja UčenIQ i Instituta za moderno obrazovanje od pristiglih radova odabralo je 11 koji će biti nagrađeni u okviru međunarodnog projekta Dan inteligencije 2021.

Takođe radovi će biti objavljeni u Zborniku dobrih primera prakse ,,Dani inteligencije- stimulacija intelektualnog razvoja” i predstavljeni na stručnom skupu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.