Predsednik Opštine Plandište posetio Dom za decu i omladinu u Beloj Crkvi

PLANDIŠTE/BELA CRKVA – Predsednik Opštine Plandište Jovan Repac i direktorka Centra za socijalni rad Đurđevka Tafra, u sklopu obeležavanja dečje nedelje, posetili su mališane koji borave u Domu za decu i omladinu Vera Radivojević u Beloj Crkvi.

Tokom svoje posete razgovarali su sa decom i njihovim vaspitačima i tom prilikom uručili im slatke pakete i didaktičke igračke.

„U Domu trenutno boravi šest mališana sa teritorije Opštine Plandište i iskoristili smo ovu priliku da ih posetimo i uručimo im male poklon pakete kao mali znak pažnje. Zahvaljujući aktivnostima i radu Centra za socijalni rad Opštine Plandište tokom manifestacije Dečija nedelja pripremili smo poklon pakete za 75 mališana koji se nalaze u sistemu socijalne zaštite. Deci je potrebna pažnja, ljubav, podrška, ne samo u okviru porodice, već i okviru nadležnih institucija koje brinu o njihovom pravilnom odrastanju, školovanju. Lokalna samouprava se trudi na svaki način da pomogne svoj deci, kroz različite programe pomoći i podrške. Današnji dan smo iskoristili da obiđemo mališane u Beloj Crkvi, da porazgovaramo s njima, da saslušamo sve njihove molbe, ideje, dečije radosti i probleme, da im posvetimo pažnju koju oni svakako zaslužuju. Veliko mi je zadovoljstvo što su nas dočekali puni osmeha, sa dobrotom velikog srca“, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.