Ceo radni dan kod frizera: Koliko vremena zahteva boja kose koju nosi Kim Kardashian

by | oktobar 6, 2022
plava kosa kim kardashian

Kim Kardashian tvrdi da joj je potreban čitav jedan radni dan da  bi postigla svoju platinasto plavu boju kose. 

Kim Kardashian zna kako da pokaže posveženost malim stvarima  – čak i kada govorimo o osam sati provedenih kod frizera!  U nedavnom nastupu u emisiji Uživo sa Keli i Rajanom, Kardashian je otkrila da joj je potreban ceo radni dan da bi održavala svoju platinasto plavu kosu – i ona u potpunosti namerava da nastavi istim tempom.

  • Da, plava kosa jeste zahtevna. Moja prilično brzo raste, pa se koren vidi. Uskoro ću opet morati na farbanje. Ipak, ostaću plava još neko vreme – rekla je Kim Kardashian.

 

Kako je Kim postala blondi?

 

Samo za zamazivanje korenova njenom frizeru potrebno je osam sati. Pa, koliko je trebalo da iz tamne, tamne kose Kim pređe u platinasto plavu? Tačno 14 sati!

Ali, to nije jedina žrtva koju je Kim Kardashian podnela da bi izvela svoje spektakularno pojavljivanje na ovogodišnjoj Met Gali. Setimo se samo čuvenog slučaja „haljina Marilyn Monroe“ zbog koje je bukvalno gladovala tri nedelja, a potom je nosila raskopčanu i strogo pazila na ugao pod kojim joj prilaze fotografi.

  • Želela sam fizičku promenu – kratko je objasnila novinarima čuvenog Vogue.

 

A, koliko često najpoznatija sestra Kardashian mora kod frizera? Pa, najmanje jednom mesečno. Toliko je potrebno da njena blondi kosa počne da izgleda neuredno.

Kardashian je u emisiji otkrila još jednu zanimljivost – ona tvrdi da su svojoj 41-oj godini nema nijednu jedinu sedu. Za prosečnu ženu to bi bila odlična vest! Bez tih čestih i zamornih odlaska kod frizera. Ali, u slučaju Kim… Pa, drugačije je.