Opsednuti fan Rade Manojlović tvrdi da je platio 10.000 evra da bi bio intiman sa pevačicom: Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela

06.10.2022

12:15

0

On je odranije poznat kao rijaliti igrač, a neprimereni komentari na Instagramu su zgrozili javnost

Opsednuti fan Rade Manojlović tvrdi da je platio 10.000 evra da bi bio intiman sa pevačicom: Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/M.M.

Rada Manojlović našla se u središtu izveštavanja medija zbog opsednutog fana koji je putem društvenim mreža plasirao veoma neprijatne i neprimerene objave na račun pevačice, kojima je po svemu sudeći želeo da skrene pažnju na sebe. 

Naime, radi se o Dariju Šogoroviću, poznatom rijaliti igraču, koji je putem Instagrama objavio "licitaciju", gde će pratiocima dao obećanje, da ko najviše ponudi novca, dobija snimak iz hotela, u kom je, kako on navodi, bio intiman sa Manojlovićevom.

Instagram printscreen/sogorovicmusic
Šogorović opsednut Radom Manojlović

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela, 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac - napisao je između ostalog Šogorović, a ovom objavom, ostavio je sve u šoku. 

Međutim, ovaj mladić se tu nije zaustavio, već je dalje nastavio da komentariše i iznosi veoma neprimerene komentare na račun pevačicinog izgleda. 

Instagram printscreen/sogorovicmusic
Šogorović izneo uvrede na račun Rade Manojlović

 

- Nije vredela tog novca - napisao je on na Instagramu, pa kako bi njegove objave delovale uverljivije, on je objavio i nekoliko fotografija sa Manojlovićevom.

Podsetimo, Manojlovićeva je javno sa pratiocima podelila da je njena veza sa Harisom Berkovićem okončana, a tu priliku je Šogorović iskoristio da je prozove, što je opet kontradiktorno, s obzirom da je uvek jurio na nastupima da se fotografiše sa njom, a u javnosti iznosi gnusne uvrede. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike