Najnovije vesti
Zabava
TOP 5 MOMENATA NA TERAPIJI NATAŠE BEKVALAC Evo šta je zaključak Slavice Đukić Dejanović o pop zvezdi

TOP 5 MOMENATA NA TERAPIJI NATAŠE BEKVALAC Evo šta je zaključak Slavice Đukić Dejanović o pop zvezdi

Sinoć je premijerno prikazana prva emisija "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj je gošća bila Nataša Bekvalac. Ovaj TV program zavredio je ozbiljnu pažnju javnosti, budući da je ovo zasigurno najveća ispovest pevačice ikada.

Slušaj vest
0:00/ 0:00

Ukoliko ste propustili emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i životne detalje o kojima je govorila Nataša Bekvalac, istu možete pogledati danas u repriznom terminu u 13.50 sati na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115.

Blic preporučuje

Do tada, podsećamo na najupečatljivije trenutke emisije:

SUZE KAO ZNAK ISKRENOSTI

Suze ne mogu da se lažiraju, pa je tako Nataša Bekvalac zasigurno bila u potpunosti iskrena i otvorena kada je na televiziji Blic govorila o najvećim porodičnim tajnama.

U tom momentu je govorila o porodici i njenoj nameri da im ne naudi.

- Nisam htela da nanesem bol svojim roditeljima, ali sam uživala u jednoj stvari. Naime, oni su mnogo vodili računa o ugledu, a mene je strašno nerviralo što je nekada važnije to kako će se slikati naša porodica nego kako zaista živimo. Uživala sam u tome što sam ukaljala ugled svoje porodice. Kaznila sam samu sebe, a ne njih, ali to je bio moj način u tom momentu - zaključila je Nataša, a, poneta emocijama, ona je prekinula emisiju budući da se gušila u suzama.

PRIZNANJE O RODITELJSTVU

Nije lako reči za sebe da niste bili dobar roditelj i da još i prihvatite tu činjenicu. Nataša je baš to uradila - pred našim kamerama ispovedajući se Slavici Đukić Dejanović.

- Mi nekada ne shvatamo koliko povređujemo decu. Imala sam jedan period, koji je trajao par meseci, vezan za stariju ćerku Hanu, koji je za mene, kao za roditelja, teško pao. Nisam mogla da shvatim u čemu je problem i nisam razumela njen bol i vapaj. Ja je zapravo nisam čula i nisam mislila da bilo šta nije u redu. To me je otreznilo u jednom momentu i vratilo u realnost - počela je izlaganje Nataša.

Ona je meni rekla da nije srećna, da se oseća usamljeno i tužno, ali ja to uopšte nisam gledala na taj način. Shvatila sam da se nisam na pravi način bavila detetom jer sam pobrkala prioritete. Puno toga nebitnog me je zaslepelo, pa se nisam fokusirala na ono najvažnije. Ne tražim opravdanje za sebe, ali ja sam samohrana majka i jedini roditelj. Jako zahtevna uloga je i samo uloga majke, a kamoli kada si jedini roditelj - rekla je pevačica.

OČEVA FIGURA

Očeva figura žensko dete i te kako oblikuje u životu. Natašin otac se nadao sinu, kad se ona rodila, pa kako kaže osećala se kao "nepoželjna".

- Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme. Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri u nekom životnom periodu osećale manje vredno. - iskreno je ispričala Nataša.

LJUBAVNI PROBLEMI

Nataša iza sebe ima tri braka i kako za sebe kaže nesrećna je u ljubavi. Na terapiji je prokomentarisala da možda sva ta nesreća dolazi upravo zbog odnosa sa ocem i time kako je rasla.

- Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi.

ZAKLJUČAK SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ NAKON TERAPIJE

Nakon ozbiljne ispovesti u kojoj se pevačica dotakla svakog segmenta života od detinjstva pa do danas, došlo je vreme i da Đukić Dejanović odgovori na Natašino: "Ima li mi spasa" i "Kako sam se ja pokazala večeras?"

Njen odgovor pogledajte u videu:

Ukoliko ste propustili prvu premijernu epizodu emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović ”, možete je pogledati u repriznom terminu, danas u 13. 50 sati.

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS pretplatnika na platformama IRIS TV u Srbiji Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

- IRIS TV paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

Bosna i Hercegovina:

- mTel IPTV paket na kanalu 15

- Supernova i logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 14

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27