Liga šampiona: Vlahović u seriji, novi gol Srbina, Di Marija spakovao tri asistencije za prvenac Juventusa!

Alegri se kockao, izveo je tandem Srba, ali je Di Marija bio inspirisan, uz dvostrukog strelca Rabioa sprečio iznenađenje

Fudbaleri Juventusa pobedili su Makabi iz Haife 3:1 i tako došli do prvog trijumfa u sezoni u Ligi šampiona, ali moglo je biti vrlo gadno i ovog puta po tim Maksa Alegrija. Rabio je skratio muke tek u 83. minutu, dotad je treperelo od neizvesnosti jer je trener domaćih olako povukao Kostića i Vlahovića iz igre, time izgubio oštricu i umalo da bude tragičar utakmice.

Makabi je malo posle izlaska srpskog tandema dao gol za 2:1, a nedugo potom bio i blizu egala…

Ščensni je bio heroj u situaciji koja je zamirisala na drugi gol gostiju, paradom je sprečio šut Acilija, ujedno i veliku neprijatnost za italijanski sastav.

Igrač utakmice bez ikakve dileme bio je Anhel Di Marija čija su dodavanja bila zlata vredna i ovog puta, sa tri asistencije doneo je pobedu, a Rabio dva puta, i Vlahović, potrudili su se da iskoriste majstorska dodavanja fenomenalnog Argentinca.

Vlahović je još u prvom poluvremenu mogao da profitira pred golom gostiju, nije iskoristio dve dobre šanse, ali je u trećem pokušaju bio nepogrešiv. Di Marija ga je proigrao kao rukom, Dušan je izašao sam pred golmana Izraelaca, imao svo vreme ovog sveta da se pripremi, da namesti nogu  i sve to je savršeno odradio.

Juve je sa 2:0 imao pobedu u rukama, ali pokazalo se to i ovog puta, nema sigurnost da privede meč kraju, nije to tim koji rutinira rivale u ovakvim situacijama o čemu će Alegri morati da razmišlja narednih dana.

Liga šampiona, 3. kolo

Grupa E

Salcburg – Dinamo Zagreb 1:0
Čelsi – Milan 3:0

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.