Ros stvarno nije trebalo da kaže „Rejčel" pred oltarom - to je bila Švimerova greška! Isplivao hit detalj sa snimanja (VIDEO)

06.10.2022

05:45

1

Ova scena, međutim, dan-danas važi za jednu od najšokantnijih, a neplaniranih

Ros stvarno nije trebalo da kaže „Rejčel" pred oltarom - to je bila Švimerova greška! Isplivao hit detalj sa snimanja (VIDEO)
ros-emili-vencanje-2a - Copyright Printscreen Youtube screenshot TBS, „Friends"

Fanovi serije „Prijatelji" se i danas „preseku" gledajući reprizu epizode u kojoj je prikazano venčanje Emili (Helen Baksendejl) i Rosa (Dejvid Švimer).

Međutim, prema rečima tvoraca šoua u intervjuu koji je jedan fan podigao na Instagram, fiktivni lik Geler stvarno nije trebalo da pomeša ime svoje buduće supruge sa bivšom devojkom Rejčel (Dženifer Aniston).

- Nismo znali kako da zaokružimo tu scenu. Mučili smo se, ali nikako nismo mogli da dođemo do rešenja. I, tako, tokom jednog snimajućeg dana, Švimer je ušetao i poručio: „Čeka nas taksi, Rejčel... Uh, pogrešio sam, možemo li da ponovimo scenu?" Trebalo je to da kaže Emili. Nama je odmah „zasijala lampica"! - čuje se u kratkom delu intervjua.

Po tekstu, naime, scena pred oltarom uopšte nije bila osmišljena kao scena u kojoj Ros meša ove dve žene. Međutim, kako - život, u stvari, piše prave drame, kao slučajnost je dostigla ogroman uspeh.

I dan-danas se, naime, vodi kao jedna od najšokantnijih, ali i najsmešnijih.

Serija „Prijatelji" se premijerno prikazivala od 1994. godine pa sve do 2004, ali je i dalje mnogima jedna od najomiljenijih, koju rado i s gotovo istim žarom svi gledaju iznova.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike