Savet za bezbednost grada Subotice organizuje dvodnevne aktivnosti

savet sa bezbednost saobraćaja - subotica
SUBOTICA – Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice održaće u četvrtak u osnovnim školama „Jovan Mikić“ i „Kizur Ištvan“, za sve đake prvake, edukacije na montažnom saobraćajnom poligonu.

Pored edukacije, u prepodnevnim časovima biće postavljeni štandovi na subotičkoj Mlečnoj pijaci (na ulazu kod pijace od strane Sinagoge) o pravilnom i bezbednom učestvovanju u saobraćaju namenjeni najstarijim sugrađanima.

Aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Subotice nastaviće se i u petak 7. oktobra u sali Nove opštine, kada će tačno u podne učenicima srednje Tehničke škole „Ivan Sarić“ koji pohađaju saobraćajne smerove, biti  održana edukacija na temu bezbednog učešća u saobraćaju iz ugla lica koje je stradalo u saobraćajnoj nezgodi, a potom će od 17 i 30 časova, biti održana edukacija namenjena vozačima mopeda i motocikala.

Istog dana na centralnom gradskom trgu, u periodu od 12 do 16 časova biće postavljeni štandovi za građane, na kojima će se deliti prigodni pokloni na temu bezbednog učešća u saobraćaju.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.