Kajli Džener konačno donela odluku o imenu sina: Kada poraste neka sam odluči kako će se zvati

05.10.2022

20:09

0

Autor: Marija Mitić

Starleta ni posle sedam meseci ne može da se odluči za ime sinu

Kajli Džener konačno donela odluku o imenu sina: Kada poraste neka sam odluči kako će se zvati
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Kajli Džener ni posle sedam meseci od porođaja nije odlučila koje će ime nadenuti svom sinu. Ona je tako rešila da on sam donese odluku o tome kako će se zvati, kada poraste.

Naime, tokom druge sezone rijaliti šoua "The Kardashians", Kajli je progovorila o imenu sina i otkrila da se zakonski on još uvek zove Volf Vebster, kako ga je prvobitno "krstila" pa se pokajala, kao i da joj je i dalje želja da se to promeni.

- Čekamo da poraste i sam sebi da ime. Zaista nismo imali ime. Mislila da će nam pasti na pamet kad ga vidimo. Ali nije - rekla je Kajli koja sina još uvek nije ni pokazala u javnosti.

Podsetimo, Kajli Džener je morala da podnese dečakovu krštenicu u određeno vreme od dečakovog rođenja, pa je osetila pritisak da mu da ime, iako nije bila potpuno sigurna kako će se on zvati. 

Profimedia
Kajli Džener

- Kada je Kloi rekla da se zove Volf, to mi se svidelo zato sto je počinjalo sa inicijalom Travisovog prezimena (Vebster). Zato smo rešili da bude Volf Vebster. Čim sam potpisala papire, zapitala sam se šta sam uradila! - pričala je Kajli.

Ona je otkrila i da detetovo ime i dalje zvanično nije promenjeno u dokumentima, jer njen izabranik često menja mišljenje.

- Travis je menjao njegovo ime nekoliko puta. Znao je da dođe i da kaže da mu se određeno ime sviđa i onda ga je zvao tako ceo dan. Ali se to stalno menjalo i više nismo mogli tako - rekla je Kajli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike