Ispovest Vesne Pećanac o životu na rubu egzistencije: Još 2006. godine nisam imala struje, vode, sve je prokišnjavalo...

05.10.2022

18:43

0

Autor: Marija Mitić

Glumica kaže da u vremenima koja dolaze, svakome može da se desi ono što je njoj

Ispovest Vesne Pećanac o životu na rubu egzistencije: Još 2006. godine nisam imala struje, vode, sve je prokišnjavalo...
Vesna Pećanac - Copyright Facebook/Srpski glumci i glumice

Početkom godine medije su preplavili naslovi o tome da je čuvena glumica Vesna Pećanac (75) viđena u narodnoj kuhinji u Beogradu. Glumica koja je poznata po ulogama u "Otpisanima", "Drugoj Žikinoj dinastiji", "Smrti gospodina Goluže", sada je otvorila dušu o problemima koji su je doveli na rub egzistencije, te na mesto na kome se hrane ugroženi slučajevi.

 

 

- Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovala sam. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš - kazala je na početku 

- Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: "Ne može". Nisam mogla da verujem kad sam to doživela - dodaje glumica.

- Ovo što je mene snašlo može svima da se desi. Takva su vremena i idu takva vremena da svima ovo može da se desi. Treba ići napred, naći svoj pravac - zaključila je Vesna Pećanac u emisiji "Oko magazin".

Promo/Vuk Ilić
Vesna Pećanac

Podsećanja radi, Vesni je ovog leta, na 35. Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival, uručena nagrada za životno delo.

- Moja radost, radost srca moga je neizmerna. Moja osobita čast, moja dika i moj ponos, i sva ljubav srca moga je sa vama. Rekla sam dolazim, moram, i eto me, došla sam - rekla je tada glumica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike