Rijana konačno progovorila o nastupu na narednom Superbolu: Nervozna sam!

05.10.2022

18:05

0

Autor: Marija Mitić

Ovo je veoma značajan nastup u pevačicinoj karijeri

Rijana konačno progovorila o nastupu na narednom Superbolu: Nervozna sam!
Rijana - Copyright Profimedia

Pevačica Rijana nastupiće na predstojećem i čuvenom Superbolu, 12. februara, u Glendejlu (Arizona). Iako za sada nije želela da o tome govori u medijima, pevačica je ipak otkrila da je nervozna zbog ovog važnog događaja u njenoj karijeri.

Naime, pevačica je izlazila iz prodavnice u Los Anđelesu kada ju je novinar upitao kako se oseća u vezi nastupa koji predstoji.

- Nervozna sam, ali takođe uzbuđena - izustila je kratko.

Profimedia
Rijana

Novinar ju je takođe upitao i sa kim će deliti pozornicu, te da li će to možda biti njen partner i otac njenog deteta ASAP Roki, na šta je ona samo slegnula ramenima

Rijanin nastup na poluvremenu Superbola obeležiće njen veliki povratak na scenu, s obzirom na to da je poslednji album ‘Anti‘ izdala pre šest godina.

Podsećanja radi, vest da će nastupati na poluvremenu Superbola 2023. pevačica je potvrdila fotografijom na svom Instagram profilu na kojoj u ruci drži loptu za američki fudbal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Za tamošnju Nacionalnu fudbalsku ligu (NFL), ovo je inače prva godina s novim ugovorom s „Apple music-om" na poluvremenu, koji menja „Pepsi".

Inače, Rijana je 2019. odbila da nastupa na Superbolu u znak solidarnosti sa NFL zvezdom Kolinom Kapernikom, koji je protestovao zbog policijske brutalnosti nad crncima u Americi tako što je klečao za vreme himne. Umesto pevačice, tada je nastupala grupa „Maroon 5".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike