Dodikova ćerka i Informer "ratuju" na Tviteru zbog batinaša na izborima u RS

Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević, sukobili su se na Tviteru povodom učešća batinaša iz Srbije na minulim izborima u Bosni i Hercegovini.
Dodikova ćerka i Informer "ratuju" na Tviteru zbog batinaša na izborima u RS
Foto: 021.rs
Gorica Dodik podelila je sinoć na Tviteru snimak BN televizije, na kojem se tvrdi da su "uslikani batinaši" dovedeni iz Srbije za opšte izbore u BiH, prenosi Nova.
Prema njenim rečima, oni su dovedeni iz Srbije, kako bi pravili nerede i bili predstavljeni kao Dodikovi, napominje ona.
 
"Ovo što su uslikali mogu biti samo oni batinaši koje je Trišić dovezao iz Srbije da prave nerede i naravno da ih predstavi kao naše. Sve se zna šta ste radili i sve će vam se obiti o glavu", navodi Dodik.
 
 
Zatim je na portalu Informera objavljen tekst pod naslovom "Skandal, Dodik preko portala svog sina, pokvareno napao predsednika Srbije".
U tekstu se navodi da je reč o naslovu "Biračko mesto na Andrićevom vencu", na portalu Banjaluka.net u vlasništvu Dodikovog sina Igora Dodika.
 
"U ovom prljavom tekstu Srbija i predsednik Vučić sumnjiče se i kao oni koji stoje iza najavljenih protesta u Srpskoj zbog navodne izborne krađe", piše u toj objavi na portalu Informera.
 
Gorica Dodik je potom podelila taj Informerov naslov na Tviteru, uz reči: "A ljudi, pa da li ste normalni, sad je i ovo Igorovo. Informer je nakon intervjua sa silovateljem, nastavio da siluje narod lažima".
 
I onda nastavila u nizu tvitova:
 
"I još jedna stvar, ja sam žena, majka, sestra, ćerka i nikada neću podržati bilo kakvo medijsko eksponiranje silovatelja, ne budite licemjerni jer meni ne možete zalijepiti etiketu da podržavam te ženturače u crnom. Puno pozdrava!"
 
U tom tekstu ona je najdirektnije prozvana, između ostalog, napisano je i sledeće: "Lepo, gospođo Dodik. Dobro je videti da otvoreno stajete na stranu ‘Žena u crnom’ i ostalih najcrnjih antisrba koji ovih dana napadajući najgorim lažima Informer, zapravo napadaju Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića".
 
Navedeno je i da je Informer otvoreno podržavao kampanju Milorada Dodika na izborima u BiH.
 
I Gorica Dodik se u odgovoru obratila lično Draganu Vučićeviću, vlasniku Informera.
 
"Gorica kada je pisala o batinašima, nije ni spomenula čiji su, nego da ih je doveo Vlado Trišić, ali ako ste vas dvojica prijatelji, pa sve što napišem njemu i tebe zaboli, onda izvini, nisam te prepoznala", napisala je u tvitu.
 
 
Potom se iza ponoći oglasio i sam vlasnik Informera Dragan Vučićević i objavio da Informer "ničim neće ugrožavati jedinstvo Srbije i Republike Srbije".
 
"Iz Banjaluke su u proteklim satima, sa najviših adresa, stigli prljavi napadi na predsednika Vučića i na Informer. Moje kolege urednici reagovali su na to i objavili odgovor na neosnovane optužbe. Zamolio sam ih da takve tekstove više ne objavljuju, jer sada su najvažniji Srbija i Republika Srpska", naveo je Vučićević.
 
Ujutru je Gorica Dodik nastavila raspravu o izborima na Tviteru, komentarišući rad BN televizije, u nizu tvitova.
  • Peja

    23.03.2023 19:27
    & Radovan
    Vodite ga kući
  • Ee

    06.10.2022 16:52
    Eeee
    Nemoj da pustim ovog mog na tebe
  • darko

    06.10.2022 09:47
    raskol
    ne vidim neki veci raskol vucica i dodika.zasto? zbog dodikovih bilborda u srbiji. vucic je mozda samo bio tu za svaki slucaj da pomogne da se smanji velika razlika glasova preko noci. a i ne vidim zasto se informeru daje beplatna reklama, mesto redovnih tuzbi. niti su se nesto posvadjali niti ih neko moze razlikovati. dupli pas pa u kafanu.dozivotni politicari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet