Detalji horora u Vršcu: Ubio dvogodišnju ćerku na dan kad je dobio starateljstvo! Policajci koji su bili na uviđaju ne mogu da se oporave!

05.10.2022

09:42

0

Autor: 24sedam

Suzana i Marko su bili u procesu razvoda

Detalji horora u Vršcu: Ubio dvogodišnju ćerku na dan kad je dobio starateljstvo! Policajci koji su bili na uviđaju ne mogu da se oporave!
Vršac ubistvo - Copyright 24sedam/Goran Sivački Facebook/M.B.

Policajci koji su obavili uviđaj u stanu u Vršcu, u kome je otac ubio dvogodišnju ćerku a potom izvršio samoubistvo, pod stresom su nakon jezivih scena koje su zatekli na mestu zločina.

Kako kažu, još ne mogu da dođu sebi od stravičnog prizora, jedan od njih je nekoliko puta povraćao jer su mu slike onoga što je video stalno pred očima.

Dan nakon stravičnog ubistva u Vršcu komšije i poznanici ubice Marka B. i dalje ne mogu da dođu k sebi zbog tragedije koja se dogodila u njihovoj zgradi.

- Izgledao je kao dobar, čak fenomenalan lik, fakultetski obrazovan, nikada nije pokazivao neke znake da će ovo da uradi. Živeo je ovde malo, ali čini mi se da je više vremena provodio kod svog oca - rekao je jedan stanar.

Prema rečima rođake majke čije je dete ubijeno, Suzana i Marko su bili u procesu razvoda, nakon što su se pre par meseci rastali.

- Muž ju je tukao. Bio je bolesnik, lečio se. Suzana je imala probleme sa njim. Kada se vrati sa posla, ona je morala da stavi pelenu, kako on kaže, inače bi usledio šamar. Ona ga je trpela, međutim, kada joj je stavio nož pod grlo, prekipelo joj je i otišla je. On je bio fakultetski obrazovan, doktor master. Radio je u opštini - priča rođaka koja je potvrdila da je Marko ubio svoje dete na dan kada je nad njom dobio starateljstvo.

Stravičan zločin dogodio se juče oko 14 sati u stanu u Vršcu. Marko B. je ćerku udavio, a potom se obesio. Majka devojčice, koja je takođe odmah došla na lice mesta, sedela je na stepenicama i vrištala „dajte mi da vidim moje dete“.

Komšije iz zgrade kaže da su Marko i Suzana bili podstanari i da su ih povremeno viđali.

BONUS VIDEO

.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike