Читај ми!

Nezaustavljivi Klub Briž savladao i Atletiko, Porto bolji od Bajera

Fudbaleri Klub Briža upisali su i treću pobedu u Ligi šampiona pošto su u grupi B pobedili Atletiko Madrid 2:0. Istim rezultatom Porto je na "Dragau" savladao Bajer Leverkuzen.

Klub Briž je napravio iznenađenje pobedom nad Atletiko Madridom 2:0. Ekipa iz Belgije posle tri utakmice zna samo za pobede i suvereno drži prvo mesto u grupi B.

Kamal Sova je u 36. minutu načeo mrežu Madriđana, a Feran Jutgla je duplirao prednost domaćih i postavio konačan rezultat u 62. minutu utakmice.

Grizman je u 76. minutu imao priliku da sa bele tačke smanji zaostatak svog tima, ali je pogodio prečku, a onda samo minut kasnije postigao gol koji je poništen zbog ofsajda.

Takođe u grup C, Porto je na "Dragau" pobedio Bajer Leverkuzen istim rezultatom - 2:0.

Neobična situacija viđena je pred kraj prvog poluvremena - Mehdi Taremi je krunisao dobar kontranapad, ali je nakon reakcije iz VAR sobe pogodak poništen jer je prethodno jedan od igrača Porta igrao rukom u svom kaznenom prostoru, pa je umesto gola na jednoj dosuđen kazneni udarac na drugoj strani terena.

Patrik Šik je šutirao sa bele tačke, ali je golman portugalske ekipe Diogo Košta odbranio i posle 45 minuta igre ostalo je 0:0.

Zaidu Sanusi je u 69. minutu doveo Porto u vođstvo, a konačan rezultat je postavio Galeno tri minuta pre kraja utakmice.

Samo minut nakon primljenog drugog gola, Leverkuzen je ostao sa igračem manje na terenu pošto je Žeremi Frimpong zaradio drugi žuti karton.

Iza Briža, koji je sa devet bodova ubedljivo prvi u grupi B, sve tri ekipe sada imaju po tri osvojena boda.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво