Kula: Predstavom nastavljeno obeležavanje Dečije nedelje

vrtić-kula
KULA – Lutkarskom predstavom „Tri praseta“ nastavljen je program obeležavanja Dečije nedelje.

Domaćin predstave bio je vrtić „Kolibri“ u Pionirskom domu u Kuli, a direktorka Predškolske ustanove „Bambi“, Snežana Bulatović, naglasila je da je program bogat i da sa sigurnošću privlači pažnju mališana:

„Danas je dan za pozorišne predstave, tačnije za lutkarske predstave koje deca najviše vole. Ove godine je lokalna samouprava finansirala te lutkarske predstave. Zatim, sutra i do kraja nedelje počinjemo sa aktivnostima u kojima učestvuju porodice i predstavnici lokalne samouprave. Izlazimo u lokalnu samoupravu, šaljemo poruke prijateljstva, deca se druže jedni sa drugima i upravo tom voljom i željom za druženjem i igrom smo se i rukovodili.“

Mališane u vrtiću „Kolibri“ posetio je i predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, koji je istakao da je lokalna samouprava uvek tu kada je u pitanju podrška kreativnosti i zalaganju kolektiva za što kvalitetnije i bezbrižnije odrastanje dece u njima:

„Kao što je rekla direktorica, predškolska ustanova „Bambi“ je dosta kreativna i inovativna, a opština Kula je tu da podrži to finansijski, tako da će predstave biti besplatno organizovane u svim naseljenim mestima i za veliki broj dece. Osim toga, obići će i lokalnu samoupravu i ostale javne institucije te će, verujem, Dečiju nedelju obeležiti na pravi način“.

kula-vrtic
Foto: Q media
Foto: Q media
Foto: Q media
Foto: Q media

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.