Đukanović opet protiv Mihajlović: Mnogi pitaju kad će biti najurena iz fotelje

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović ponovo se našao "u klinču" sa ministarkom energetike Zoranom Mihajlović.
Đukanović opet protiv Mihajlović: Mnogi pitaju kad će biti najurena iz fotelje
Foto: 021.rs

Njih dvoje već duži vremenski period napadaju jedno drugo preko društvenih mreža, ponekad razmenjujući i direktne uvrede.

Ovog puta Đukanović je "napao" Mihajlović zbog njene izjave da "nije minalo čudno što nas pitaju kada ćemo uvesti sankcije Rusiji". Kako je navela, rat u Ukrajini nije kao drugi koji se dešavaju svake godine u svetu, već je "ovo na korak do svetskog sukoba", smatrajući da u takvim situacijama treba "jasno da kažemo svoj stav".

"Strašno je šta predsednik Rusije Vladimir Putin radi svom narodu, zaustavlja i uništava budućnost i ne samo to, već je pogazio slavnu borbu Rusa u Drugom svetskom ratu, kada su se borili za slobodu protiv nacizma, a ne za osvajanje teritorija", rekla je Mihajlović.
 
Đukanović se javio na Tviteru, podelivši naslov vesti o izjavi Zorane Mihajlović, poručujući:
 
"Nije ni malo čudno što nas građani, a posebno članovi i simpatizeri SNS, stalno pitaju zbog čega je dotična još uvek ministar i kada će konačno biti najurena iz ministarske fotelje za koju se zalepila evo već 10 godina."
  • Tja

    05.10.2022 21:56
    Kao glume ova pro-zapad, oni pro-istok, ako ih neko pita onda su neutralni i "samo racionalno razmisljaju", a svi mi znamo zajedno sa njima da su pro-sopstvenodupe. Aj vise zavrsite taj ringispil i paljba. Evo dacu jos para, bicu i slepac koji ce pristati na to posle svog lopovluka i dziberane, samo recite koliko i da palite molim vas.
  • Nebojša Berak

    04.10.2022 20:09
    Hahahaha
    Kakav fantomski sukob kiji i ne postoji, jer je sukob predstava LAŽA I PARALAŽA. Da nije ta predstava nje odavno ne bi bilo. Unistila je EPS, lagala u izbornoj kampanji 2012 da ce struja pojeftiniti 20% a u odnossu na to poskupela vise od 50%.
    Štite je naravno
  • Обсервер

    04.10.2022 16:37
    Оставка !
    Без обзира, да ли је она везана за Запад, требало би да напише оставку, само због штете, коју нам је нанела везано за нашу струју ! О кривичној одговорности, нека одлуче наши органи.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.