Stiže hrabra i posebna SHERO answear.LAB kolekcija

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 04.10.2022.

0

Foto: Answear

Foto: Answear

Limitirana kolekcija SHERO answear.LAB naglašava unutarnji osjećaj snage, slobode i ravnopravnosti žena

Wonder Woman ili Catwoman nisu samo izmišljene figure iz svijeta stripa. One su prve ikone feminizma zahvaljujući kojima su ženske uloge počele dobivati ​​na važnosti i zbog kojih su, u konačnici, zavladale svijetom u kojem dominiraju muški super heroji. Kreirane kako bi postale inspiracija i uzori, pokazale su kako se brane vrijednosti, kako se postižu ciljevi, kako se bori i koja je njihova snaga.

'Shero' je žena, superheroj čija je najveća snaga ona unutarnja. ‘Shero’ skriva mnoge osjećaje, osjetljiva je, ali u isto vrijeme sposobna izboriti se za snove i ostvariti ih pod svojim uvjetima. Ruku pod ruku, bori se za ciljeve i ideale zajedno s drugim ženama jer vjeruje u snagu sestrinstva i međusobnu podršku.

SHERO kolekcija naglašava unutarnji osjećaj snage

SHERO answear.LAB

SHERO answear.LAB

Kolekcija SHERO uključuje vunene kapute, kožne balonere i bomber jakne. Oversize sakoe izraženih linija i crveno power suit odijelo izvedeno iz muške garderobe u trendu karakterističnom za 80-e - stiliziranje uspješnih žena od glave do pete. Kolekcija uključuje i haljine s asimetričnim dekolteima, volanima i izrezima koje su namijenjene za samouvjerenu osobu koja se osjeća dobro u vlastitom tijelu, kao i casual elemente, poput majica sa sloganima.

Foto: Answear

Foto: Answear

Prozračne, nježne tkanine u kontrastu s karakterističnim tamnim traperom i prirodnom kožom stvaraju intrigantnu i raznoliku kombinaciju. answear.LAB kolekcija nijansirana je crnom, sivom, bijelom i bež bojom te snažnim crvenim akcentom. Čiste, ekspresivne, jake boje osnažuju poruku kolekcije i referiraju se na svemoć žene.

answear.LAB podržava žene i u stvarnom svijetu

SHERO answear.LAB

SHERO answear.LAB

Iza SHERO kolekcije krije se nešto više. answear.LAB brend nije ograničen samo na kreiranje mode. On želi podržati korisnice u njihovom životu pod njihovim uvjetima. Od početka svog djelovanja, answear.LAB kreira limitirane kolekcije i uključen je u inicijative za podršku žena. Primjer jedne od aktivnosti je prošlogodišnja Girl Power kolekcija koja je lansirana na tadašnjih osam Answear tržišta, a čiji je prihod bio namijenjen za podržavanje raznih ženskih udruga. Brend je započeo i I'm a feminist event usmjeren na širenje svijesti o Svjetskom dana feminizma te edukaciju o rodnoj jednakosti.

Foto: Answear

Foto: Answear

SHERO
answear.LAB kolekcija predstavit će se i u Zagrebu na Women of Luminous Future eventu, 14. i 15. listopada, koji će u Kaptol Boutique Cinema okupiti ambiciozne, inspirativne i poduzetne osobe.
 
Foto: Answear

Foto: Answear

"Svaka nova aktivnost daje nam inspiraciju za daljnje akcije. Vjerujemo kako svatko od nas, bez obzira na podrijetlo, vjeru ili seksualnu orijentaciju, treba imati priliku ostvariti sebe, svoje snove i živjeti dostojanstveno. Želimo pokazati ženama kako imaju snagu zbog koje će se osjećati posebno i svemoćno svaki dan", istaknula je Agnieszka Korsak, direktorica brenda answear.LAB.
 
SHERO

SHERO

Limitirana SHERO kolekcija dostupna je samo u Answear online trgovini.


VIŠE O TEMAMAAnswearAnswear Labonline shopping




Povezano