Subotica: Poraz Spartaka na domaćem terenu

fudbal-spartak
SUBOTICA – Fudbaleri Spartaka poraženi su na Gradskom stadionu u Subotici od ekipe Radničkog 1923 sa 2:1 i time nastavili negativan niz.

Bio je ovo peti poraz zaredom, iako su u 4. minutu imali vodstvo od 1:0. Međutim do kraja prvog poluvremena Radnički je uspeo da preokrene reuzultat i na kraju da dođe do tri važna boda u Subotici.

Domaći su odlično otvorili utakmicu, u 4. minutu susreta Tanasin je uputio centaršut sa desne strane, lopta je došla do Hrstića na drugoj stativi koji pogađa mrežu za 1:0. Nakon primljenog gola Kragujevčani su pojačali ritam i preuzeli inicijativu. Pokušao je Vidović a zatim i Stefan Čolović, međutim u oba navrata golman Subotičana Manojlović je bio siguran. Terenska inicijativa gostima se isplatila u 35. minutu, skraćeni korner je izveo Čolović a lopta je od Krajišnika završila u mreži za 1:1. U nadoknadi prvog poluvremena gosti dolaze i do preoketa. Da Silvu su nepropisno zaustavili u kaznenom prostoru, zbog čega je sudija dosudio najstrožu kaznu. Siguran izvođač sa bele tačke bio je Vidosavljević za 1:2.

Drugo poluvreme po igri je pripalo Spartaku, koji je zaigrao znatno agresivnije i sa velikom željom da anuliraju zaostatak. Dobru šansu za poravnanje imao je Obradović u 72. minutu nakon centaršuta Bijelovića. Pokušao je i Shimura par minuta kasnije, ali je golman Leković bio na visini zadatka. Poslednju šansu imali su u 90. minutu kada je Moris izveo slobodan udarac Filipović je bio najviši u skoku pred golom Radničkog, ali umesto mreže zatresla se samo prečka.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.