Večeras „Sveta Petka – krst u pustinji“ u Kulturnom centru

PEĆINCI – Bioskop pećinačkog Kulturnog centra počinje sa radom danas, 4. oktobra, kada će biti prikazana aktuelna biografska drama „Sveta Petka – krst u pustinji“ koji se u bioskopima prikazuje od 8. septembra.

Nepunih mesec dana posle premijernog prikazivanja, film u Pećincima biće prikazan u dva termina od 18.00 i od 21.00 čas u sali Kulturnog centra, a cena karte iznosi 350.00 dinara. Rezervacija karata vršiće se od ponedeljka 26. septembra svakog radnog dana od 9.00 do 14.00 časova pozivom na broj 022/2436-766. Preuzimanje karata moguće je na dan prikazivanja dva sata pre početka same projekcije.

U pitanju je dvočasovni srpsko-jordanski biografski i dramski film u režiji Hadži-Aleksandara Đurovića, po romanu “Petkana” Ljiljane Habjanović Đurović, čije teme su univerzalna moralna pitanja čovečanstva, što ga čini aktuelnim i danas, bilo gde na svetu.

Glavne uloge glume: Milena Predić, Milica Stefanović, Miriram Amer, Filip Hajduković, Stefan Jevtović, Samaja Amarin, Andrej Šepetkovski, Daniel Sič, Branislav Tomašević, Jadranka Selec i Mladen Sovilj.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.