Dnevni horoskop za utorak, 4. oktobar: Rak ne sme danas da pravi probleme na poslu, Devica nek se spremi za ljubavnu akciju

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2022. godine.

Ovan

Posao: Solidan dan je da u sličnom ritmu i tempu nastavite radne aktivnosti iz prethodnog perioda. Treba izbegavati rizične poteze, neproverene transakcije i sumnjiva ulaganja.

Ljubav: Većinu Ovnova danas očekuje promenljivo raspoloženje na ljubavnom planu, bilo da dođe ne rasprave sa dragom osobom ili da čujete neke nepovoljne vesti.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Znatno veći i kud i kamo stabilniji priliv energije znači i dobru osnovu da danas budete fizički aktivniji, i profesionalno efikasniji u odnosu na prvi radni dan sedmice. Samo napred na dobrom ste putu.

Ljubav: Ako ste neke glasove iz prošlosti vašeg ljubavnog života do sada manje više uspešno ignorisali, danas će najverovatnije biti neophodna neka konkretnija reakcija.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Blizanci

Posao: Povećan obim posla i veliko angažovanje pre svega mentalno ne bi trebalo da vas previše brine, obratite adekvatnu pažnju na papirologiju i silne podatke.

Ljubav: Solidan dan za prijatne zajedničke trenutke sa dragom osobom, a neko neprijatno iznenađenje, najverovatnije sitnije prirode vreba u znaku ljubomornog komentara na neku situaciju iz prošlosti.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Rak

Posao: Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa obavezama i radu uopšte. Ukoliko se držite svog dela posla i ne žurite, nema razloga za brigu.

Ljubav: Niste baš na optimumu svojih potencijala za eventualnu iskušenje na ljubavnom planu, pa onda dobro razmislite šta vam je činiti po tom pitanju i mudro delajte.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Još jedan potencijalno dobar radni dan nalazi se pred Lavovima da uspešno ostvare zacrtane poslovne ciljeve, i čak da naprave preliminarne dogovore za buduće zadatke.

Ljubav: Sve što želite, ili makar one najvažnije detalje držite pod kontrolom, osećanja drage osobe prema vama nisu sporna, samo problem može biti vaš izražen egocentrizam.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Sve će vam ići od ruke, posao obavljate sa lakoćom i velikim entuzijazmom. Moguća najava službenog puta, moguće u inostranstvo.

Ljubav: Okolnosti i situacija na ljubavnom horizontu uglavnom su na sličnom nivou kao prethodnih dana. Zadovoljni uživajte, oni drugi sačekajte povoljniju klimu za konkretnu akciju.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Dan je pogodan za sve vrste dogovora, kao i za sređivanje papiroloških pitanja. Budite vredni.

Ljubav: U ovoj sferi najvažniji parametri nisu u vašim rukama, ali to naravno ne znači ništa loše apriori, više poverenja u drugu stranu i situacija će biti mnogo jasnija i bolja.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Škorpija

Posao: Po pitanju rezultata solidan radni dan je pred Škorpijama, ali bi mogao da bude na bitno višem nivou ukoliko sklopite bar jedan kvalitetan dogovor za naredni period.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno intenzivnijih mogućnosti i dešavanja koji uskoro slede.

Zdravlje: Boravite više na otvorenom, prijaće vam.

Strelac

Posao: Najviše energije i nerava tokom ovog dana Strelčevima mogu oduzeti razne kontrole i provere ispravnosti urađenog.

Ljubav: Nije realno očekivati bitnija dešavanja na ljubavnom planu, a neki neočekivani telefonski poziv ili intrigantna poruka mogli bi ipak da kraj dana učine zanimljivim.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Ako neke prepreke ne možete da prevaziđete, pokušajte da se prilagodite okolnostima jer sve je rešivo.

Ljubav: Povoljan je dan da se pozabavite planiranjem nekih zajedničkih aktivnosti, na duže staze.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega.

Vodolija

Posao: Osim brojnih obaveza, očekuje vas i najava dodatnih, al ii mogućnost pokretanja neke saradnje od ranije.

Ljubav: Preokupiranost obavezama neće vam ostaviti energije i vremena za ljubavnu sferu, što bi moglo da se odrazi u vidu kritike druge strane da se oseća zapostavljeno.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Iako sve ide svojim tokom kada je posao u pitanju, vi ćete osećati veliko opterećenje jer nećete znati odakle da krenete. Najbolje je po prioritetima.

Ljubav: Astrološke okolnosti nisu loše i imate realne šanse da dan izgurate bez većih ljubavnih trzavica, malo vas može uznemiriti briga zbog nekog problema voljene osobe.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.