Twitterov taster za izmenu poruka je stigao, ali neki će morati još da čekaju

Twitter Blue pretplatnici u Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu će prvi dobiti opciju izmene tvitova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2022.

08:15

Twitterov taster za izmenu poruka je stigao, ali neki će morati još da čekaju
Foto: Sattalat Phukkum / Shutterstock.com

Nakon što su korisnici godinama molili Twitter da implementira taster za izmenu tvitova, želja im je konačno ispunjena. Kompanija je počela da isporučuje funkciju korisnicima u Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu.

Međutim, funkcija ja dostupna samo Twitter Blue pretplatnicima. Pored toga, opcija nije dostupna u Sjedinjenim Američkim Državama, koji će je dobiti uskoro. Takođe, Twitter planira da je ponudi i na drugim tržištima.

Twitter Blue pretplatnici, koji su poslali tvit i uvideli da su napravili grešku, imaće 30 minuta da izvrše izmene. Tokom tog vremenskog perioda tvit će moći da izmene do pet puta. Zbog transparentnosti, u tvitu će se videti "last edited" oznaka i vreme poslednje izmene. Klikom na nju, videće se kompletan istorijat izmena. Kompanija tehnički još uvek testira opciju izmene tvitova – biće dostupna u okviru Labs sekcije Twitter Blue servisa, čija pretplata košta pet dolara mesečno.

Prema navodima sa stranice za podršku, moći će da se menjaju samo originalni tvitovi i citati. Teme, odgovori, retvitovi, zakačeni tvitovi, Super Follow tvitovi i oni koji dolaze sa eksternih sajtova neće moći da se menjaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: