Rusa iz šoua „Seks i grad" teško biste prepoznali! U seriji za brak ni da čuje, a privatno „peva totalno drugu pesmu" (FOTO)

03.10.2022

18:31

0

Znatno je ostario, potpuno osedeo, ali svakako uspeva da privuče pažnju

Rusa iz šoua „Seks i grad" teško biste prepoznali! U seriji za brak ni da čuje, a privatno „peva totalno drugu pesmu" (FOTO)
profimedia-0363238449 - Copyright Profimedia

Mihail Barišnjikov, glumac i baletski igrač koji je domaćoj publici posebno zapao za oko kao Aleksander Petrovski iz serije „Seks i grad", krajem januara je proslavio 74. rođendan. Nedavno, „hladni Rus sa malih ekrana" pojavio se na jednom događaju ruku podruku sa dugogodišnjom suprugom Lisom Rajnhart, pa mnoge iznenadio - u potpunosti sed, gotovo neprepoznatljiv. 

Mnogima je svakako bilo drago što ga vide, pošto je jedna od onih poznatih ličnosti koje se maksimalno trude da svoj život žive daleko od reflektora. 

Lisa Rajnhart i Mihail Barišnjikov, Profimedia
 

Za razliku od Petrovskog, s druge strane, Barišnjikov već 16 godina uživa u braku s Lisom, koja je diplomirana novinarka, ali se, kao i on, jedno vreme bavila koreografijom i baletom. 

Ljubav iz osamdesetih

Lisa i Mihail su, inače, svoju romansu započeli još tokom kasnih osamdesetih. Međutim, nisu se venčali sve do 2006, jer on najpre nije verovo u brak, kako je priznao tokom intervjua s Larijem Kingom 2002. godine. 

U braku, postali su ponosni roditelji troje dece, piše dalje „Hollywood life", ćerki Ane i Sofije-Luize, te sina Pitera. Barišnjikov, međutim, ima i naslednicu Šuru iz prethodne veze s glumicom Džesikom Lang.

Velika podrška

Kada se Lisa okrenula video-novinarstvu, Mihail joj je ostao velika podrška. Javno, međutim, umeo je prilično da se šali na tu temu. Pre oko osam godina, kada ga je „Guardian" pitao da li je uzbuđen što njegova životna saputnica radi nešto novo, drugačije, kazao je:

- Pa, nekad me to nervira. Dođete kući i, na primer, želite da s nekim popijete piće, ispričate se, ali sve što vas dočeka jesu frižider i nešto što je ostalo od prethodne večere. 

Mihail Barišnjikov, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike