Читај ми!

Čelnici MZT-a nezadovoljni odlukom ABA lige da promeni termin meča sa Partizanom

Košarkaški klub MZT Skoplje saopštio je da su čelnici ABA lige napravili neviđen presedan pošto su pomerili početak utakmice drugog kola regionalnog takmičenja protiv Partizana.

Čelnici MZT-a tvrde da je prvobitno bilo planirano da se meč sa Partizanom odigra u ponedeljak, 10. oktobra od 21 sat, ali je rukovodstvo ABA lige pomerilo početak utakmice za pet časova ranije.

"Bili smo šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA lige bez konkretnog i valjanog obrazloženja", navodi se u saopštenju makedonskog kluba.

Čelnici MZT-a tvrde da razumeju revolt i bes navijača zbog toga što klub iz Skoplja igra tako rano radnim danom.

"Želimo da navijači znaju da smo i pored svih napora, pritisaka, korišćenja veza i konekcija, uradili sve da se vratimo u prvobitno zakazano vreme, ali nismo uspeli u tome. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih učesnika u tom takmičenju", ističe se u saopštenju MZT-a iz Skoplja.

MZT je u prvom kolu ABA lige poražen od Crvene zvezde sa 87:67.

"Želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo-belu krv u venama, ali i na one koji imaju simpatije za MZT Skoplje i vole košarku, da shvate nepravdu koja nam je naneta kao dodatnu motivaciju da urade sve i da se nađu na tribinama u hali", dodaje se, između ostalog, u saopštenju kluba iz Skoplja.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво