Najnovije vesti
Vesti Hronika
DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BUDISAVI U sudaru povređena žena i tri muškarca

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BUDISAVI U sudaru povređena žena i tri muškarca

U saobraćajnoj nesreći u noći između nedelje i ponedeljka u Budisavi, kod Novog Sada, povređene su četiri osobe, jedna žena i tri muškarca. Iz još neutvrđenih razloga, nešto pre jedan sat posle ponoći sudarila su se dva vozila.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Petar Dimitrijević / Ringier
.

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, primlјеna su četiri pacijenta koja su dovezena od strane Službe HMP.

Blic preporučuje

-Pacijent B. S. (18) primljen je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent se otpušta na kućno lečenje. Pacijent B. N. (21) primljen je sa teškim traumatskim i kontuzionim povredama. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je zadržan u UC KCV na daljem konzervativnom lečenju. Pacijent B. V. (49) primljen je sa traumatskim i kontuzionim povredama.

Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je zadržan u UC KCV na daljem konzervativnom lečenju. Pacijentkinja B. V. (48) primljena je sa traumatskim i kontuzionim povredama. Nakon opservacije , kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV pacijentkinja hemodinamski stabilna se otpušta na kućno lečenje - saopšteno je iz PR služba UKC Vojvodine.

Nesreća se dogodila nekoliko minuta pre jedan sat, u Vojvođanskoj ulici kod broja 34, a intervenisali su vatrogasci i policija koja je obavila uviđaj i utvrđuje uzrok sudara.