Subotica: Rukometaši Spartaka slavili u Ubu

RukometašI Spartaka
SUBOTICA – Rukometaši Spartaka su u Ubu savladali do sada prvoplasiranu ekipu sa 38:34, preuzeli od njih lidersku poziciju i pokazali dobru formu pred nastavak prvenstva. 

Početak meča protekao je u igri gol za gol da bi Spartak u 9. minutu golom Momića prvi put došao u prednost od 6:5. Jovanović u sledećem napadu poravnava rezultat nakon čega je usledila serija subotičana od tri gola koji su posle pogotka iskusnog Rakića došli do prednostiod 9:6. Deset minuta pre kraja prvog poluvremena najefikasniji u domaćim redovima Panovski dovodi domaći tim na minimalan zaostatak 12:13, to nije obeshrabrilo subotičane koji su u Ub došli po važne bodove. Momić svojim novim golom donosi prednost Spartaku od 16:13. U poslednjim trenucima prvog dela golom Potpare na odmor se otišlo sa prednošću Subotičana od 16:18.

Početak drugog poluvremena pripao je Spartaku, nanizali su četiri gola, po dva Bošković i Radosavljević tako da je na semaforu stajalo 16:22 u 33. minutu. Pokušavali su gosti brzom igrom da smanje zaostatak i eventualno preokrenu rezultat, međutim samo su u dva navrati prišli na dva gola zaostatka. Pet minuta pre kraja bilo je 31:33, ali već u sledećem napadu Spremo pogađa za 31:34 i donosi sigurnost u igru subotičana. Kada je Radosavljević zatresao mrežu za 33:37 dva minuta pre kraja znao se konačni pobednik susreta.

Na kraju utakmice za najboljeg igrača proglašen je mladi golman Subotičana, Miloš Vojvodić. Rukometaši Spartaka u sledećem kolu dočekuju ekipu Apatina, meč se igra u četvrtak 6. oktobra u subotičkoj Hali sportova sa početkom od 20:00 časova.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.