Ćerke Merime Njegomir sa setom o pevačici: Najlepše uspomene smo napravile u Skadarliji

03.10.2022

08:10

0

Stalno su obilazili restorane u ovoj beogradskoj četvrti i nedeljom uživali ručajući ćevape

Ćerke Merime Njegomir sa setom o pevačici: Najlepše uspomene smo napravile u Skadarliji
Screenshot_7 - Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Merima Njegomir, legendarna pevačica narodne muzike izgubila je životnu bitku usled borbe sa rakom pankreasa prošle godine. Iza sebe je ostavila neutešnu porodicu, a tu su i brojni saradnici, ali i poštovaoci njene karijere.

Prošlo je skoro godinu dana, otkako nas je napustila, a bol za njom ne jenjava. Kolege i prijatelji su u njenu čast organizovali manifestaciju, a mnogobrojne ličnosti sa estrade su bile gosti ovog emotivnog događaja.

Instagram printscreen/jelena_njegomir
Merima Njegomir sa ćerkama

Njene ćerke, Milica i Ljubica Njegomir, prisustvovale su ovom posebnom događaju i nisu krile koliko su emotivno podnele pomenutu manifestaciju.

- Svakako setno, ali i lepo. Toliko ljudi voli mamu i želi da joj oda čast, zaista neverovatno. Mi smo srećne zaista... - kazale su one. 

Merima je baš u Skadarlijskoj ulici, upoznala je čoveka svog života Milana, a njihove ćerke, evocirale su uspomene i priznale šta za njih predstavlja ova beogradska četvrt.

Printscreen Youtube/Tv Pink
Ljubica i Milica Njegomir

 

- Od malena smo dolazile u Skadarliju sa roditeljima. Pamtim ovaj deo iz ranog detinjstva, slavili tatine rođendane, naše, a pevala je i mama... Najlepše uspomene imamo odavde... Ćevape nedeljom, menjali smo stalno kafane. Možda je to i razlog što smo oduvek volele da izlazimo - rekle su Ljubica i Milica u emisiji „Premijera - Vikend specijal“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike