Najnovije vesti
Vesti Svet
UKRADENE CIGARETE VREDNE MILION EVRA Kamion pun duvana pronađen kod Podgorice, uhapšeni vozač i službenik Uprave prihoda i carina

UKRADENE CIGARETE VREDNE MILION EVRA Kamion pun duvana pronađen kod Podgorice, uhapšeni vozač i službenik Uprave prihoda i carina

Vozač nestalog kamiona i jedan službenik Uprave prihoda i carina uhapšeni su večeras zbog sumnje da imaju veze sa nestankom cigareta vrednih gotovo milion evra.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Crnogorska policija Foto: shutterstock
Crnogorska policija

Policija je u popodnevnim časovima nadomak Podgorice pronašla kamion pun cigareta koji je juče nestao na putu od carinskog skladišta "Zetatransa" ka Nikšiću, gde je trebalo da se uništi tovar.

Blic preporučuje

Zbog sumnje da su direktno umešani u krađu kamiona krcatog cigaretama, navodno, vrednim oko milion eura za sad je dat nalog za hapšenje vozača i jednog službenika UPC.

Specijalno državno tužilaštvo i službenici SPO nastavljaju akciju prikupljanja dokaza kako bi utvrdili ko je sve imao ulogu u švercerskom lancu, saznaju Vijesti.

Zbog nestanka vrednog tovara, pripadnici SPO u subotu veče na informativni razgovor su priveli i uzimali satima izjavu od direktora UPC Rada Miloševića, pet članova Komisije za uništenje cigareta ali i nekoliko službenika Zetatransa.

SDT će nakon analize dokaza i izjava doneti odluku protiv koga će sve otvoriti krivični postupak.