Kakav promašaj! Nina Badrić došla na svadbu u farmerkama, pratioci razočarani: Tako se ide na pijacu

02.10.2022

11:59

4

Mišljenja su bila podeljena, dok su je jedni hvalili, drugi su kudili njen stajling

Kakav promašaj! Nina Badrić došla na svadbu u farmerkama, pratioci razočarani: Tako se ide na pijacu
nina ova - Copyright Instagram printscreen/badrich

Pevačica Nina Badrić je oduvek bila sinonim za čistu eleganciju, a jedna od poslednjih objava na Instagramu, izazvala je kritike na račun njenog stajlinga. Naime, Nina se pojavila na svadbi njoj bliske i drage osobe, a prema mišljenju pratilaca, dres kod je apsolutni promašaj. 

Badrićeva je za ovu svečanu priliku obukla farmerke, majicu i kratak kaput što je pojedine korisnike Instagrama negativno iznenadilo. I dok jedni pišu da je prirodna lepotica i da blista, drugima se ipak nikako nije dopao njen stajling, koji je prema njihovom mišljenju, previše ležeran.

Instagram printscreen/badrich
Nina Badrić

 

- „Prelepa mlada i prelepa Nina, koja izgleda kao devojčica”, „Tako se ja obučem kad idem na pijacu po šargarepu”, „Nina, kao med si, lepa i prirodna! Unikat”, „Prelepa Nina Badrić”, „Koje nepoštovanje, dres kod promašaj” - bili su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije koju je objavila pevačica. 

 

Kako god, ono što je sigurno jeste da je pevačica svojim izgledom ponovo zasenila sve pratioce, komplimenti na račun njenog izgleda nisu izostali, a o tome govori i broj lajkova koji iznosi preko 11.000 za pomenutu objavu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike