VIDEO: Protest poštara u Beogradu, traže bolje uslove za rad

Veliki broj radnika preduzeća "Pošte Srbije" okupio se danas na protestu ispred Glavne pošte u Takovskoj ulici u Beogradu.
VIDEO: Protest poštara u Beogradu, traže bolje uslove za rad
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Predsednik sindikata Solidarnost pošta Srbije Nemanja Mitrović izjavio je za FoNet pred početak skupa da je vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević pozitivno reagovao na njihove zahteve.
Kako je rekao, oni su ranije uputili zahtev za isplatu novčane pomoći zaposlenima u iznosu od 10.000 dinara, za septembar, oktobar i novembar, a da je na sastanku u ponedeljak Đorđević taj zahtev ocenio kao korektan i obećao da će razgovarati s ministrom finansija Sinišom Malim.
"Mi smo i pored Đorđevićevog obećanja u petak predali zahtev da nas na sastanak primi ministar Mali. Uslovi za rad u Pošti su se znatno poboljšali, ali to nije dovoljno i mora da se radi na još boljim uslovima za rad", zaključio je Mitrović. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Vesna

    06.11.2022 19:58
    Podrška za Ptt radnike
    Potpuna podrška radnicima Pošte!!!Oni su baš dosta ćutali i trpeli, njihove zarađene pare od dobiti davali državi,a plate im najmanje od svih u javnim preduzećima!!!Istrajte u ovoj borbi-dosta je bilo!!!
  • Nebojsa

    03.10.2022 12:14
    Lova
    Kupuju na tenderu polovnu masinu za 2 200 000 eura a takva nova kosta 1 500 000 eur.Dobicete nikada vece plate.
  • Poštar

    02.10.2022 20:51
    Sramotno male plate, preveliki reoni, neadekvatno plaćen prekovremeni rad, stimulacije za rad na dva reona preskromne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija