Saslušan serijski silovatelj, danas protest protiv "Informera" u Novom Sadu

Serijski silovatelj i višestruki povratnik Igor Milošević saslušan je pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.
Saslušan serijski silovatelj, danas protest protiv "Informera" u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Nova.rs piše da je on negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.
Zamenik tužioca je predložio sudu da se osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao učiniti delo kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost.
Takođe, radi provere navoda krivične prijave tužilaštvo će ispitati oštećene, eventualne druge svedoke, zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti, a potom će doneti odluku, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.
 
Milošević je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, po prijavi tabloida "Informer".
 
"Informer" je prethodno sa Miloševićem objavio intervju, što je izazvalo glasnu osudu javnosti i dovelo do više protesta ispred redakcije tog lista. I za danas je najavljen protest u Novom Sadu, koji organizuje neformalna grupa građanki i građana. Okupljanje je u 18 časova na Trgu slobode, a opširnije čitajte u našem tekstu OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija