Sin i snaja Viktorije i Dejvida Bekama došli na modnu reviju dizajnerke, a zbog jednog poteza su na meti kritika (FOTO)

02.10.2022

10:16

0

Dok su svi gosti nosili elegantne toalete, oni su došli u potpuno ležernom izdanju

Sin i snaja Viktorije i Dejvida Bekama došli na modnu reviju dizajnerke, a zbog jednog poteza su na meti kritika (FOTO)
profimedia-0722907209 - Copyright Profimedia

Viktorija Bekam je održala modnu reviju na Nedelji mode u Parizu, a to je bio izvrstan povod da porodica Bekamovih bude na okupu. 

Iako su postojali navodi da Viktorija i Dejvid nisu u dobrim odnosima sa najstarijim sinom Bruklinom i njegovom suprugom, milijarderkom Nikolom Pelc, par je svojim pojavljivanjem sve to demantovao. 

Na modnoj reviji Viktorijinog brenda pojavile su se mnoge slavne face, ali najviše pažnje privuklo je Nikolino i Bruklinovo ležerno pojavljivanje samo nekoliko minuta pre početka revije. S obzirom na to da se radi o jednom od najvažnijih modnih događaja godine, "odmetnuti sin" Bekamovih ipak nije mogao da propusti priliku da podrži svoju mamu, ma koliko se ona ne slagala s njegovom suprugom.

Kako su svi gosti imali glamurozne toalete, Nikol i Bruklin, po mišljenju mnogih, nisu ispoštovali dres kod, s obzirom na to da su došli u farmerkama, a mlada milijarderka se nije previše potrudila oko frizure i šminke. 

Profimedia
Bruklin Bekam, Nikola Pelc

 

Prema pisanjima stranih medija, par je sedeo nekoliko mesta udaljen od ostatka porodice, ali su se pozdravili sa svima.

Profimedia
Viktorija Bekam

 

Osim Bruklina, u društvu Dejvida i Viktorije bili su i njihovi sinovi Romeo i Kruz, kao i najmlađa Harper. Da li je ovo kraj najslavnije svađe ove godine ili jednostavno dobro zataškan skandal koji je ujedinio Bekamove zbog posebne prilike, ostaje da vidimo.

Profimedia
Dejvid Bekam

 

Inače, prema pisanjima stranih medija, do sukoba između svekrve i snaje je došlo uoči venčanja, kad je mlada shvatila da neće nositi venčanicu koju je trebalo da kreira Viktorija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike