„Od svih milionera, ja baš izabrala Đoleta!" Ispovest Slađe Delibašić: Tata joj je vest o prinovi posebno teško prihvatio!

01.10.2022

21:05

0

Iz ove perspektive, mnogo šta bi promenila, ali naglašava - da se ne kaje

„Od svih milionera, ja baš izabrala Đoleta!" Ispovest Slađe Delibašić: Tata joj je vest o prinovi posebno teško prihvatio!
Copyright ATAImages/M. M.

Slađa Delibašić je devedesetih svakako harala domaćom scenom s tadašnjim izabranikom Đoletom Đoganijem, te njihovom dens grupom „Đogani fantastiko". Vraćajući film unazad, ispričala je u okviru ispovesti kako je mogla i mnogo bolje da se uda, ali da je zbog densera čak ostavila i dečka košarkaša, pa s Đoganijem otišla na turneju.

- Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera tada u Italiji, koji su se „kačili" za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su tad bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice. Jedna Vesna se udala za lika koji ima fabrike obuće, Renata se udala takođe za jednog koji ima lance nekih restorana. Kažem sebi:„Gde mi je onda pamet bila", ali ne kajem se - rekla je ona za „Republiku", pa nastavila o tome kako je tačno s Đoletom završila i u ljubavi, te kako su kasnije njeni roditelji prihvatili njihovu priču na kojoj su joj mnogi jedno vreme zavideli.

„Nekad žalim što sam krenula tim putem..."

- Odmah posle srednje škole sam otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, pre toga sam imala simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska i nekad žalim što sam krenula tim putem. Možda da sam ostala u Mitrovici, bila bih sasvim nešto drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku - priznaje Slađa.

Slađa Delibašić Printscreen Kurir TV
 

Pored oca sportiste Juga Delibašića i brata fudbalera Igora, Slađa je bila prvak Beograda u plivanju za Partizan, a igrala je i rukomet za Radnički, dok je atletiku trenirala u Crvenoj zvezdi. Na kraju je završila kod Lokice Stefanović kao plesačica, gde je i upoznala Đoleta Đoganija.

Vrlo brzo su počeli da rade, ali i žive, kao par, što je najteže palo - njenom ocu.

- Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa. Želeo je više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere. Nisam tad tako gledala na ljude, delim ih na pozitivne i negativne. Sada bih drugačije uradila definitivno. Bila mi je bitna njegova duša i kakav je čovek, tek posle sam upoznala njegovu porodicu. Kažu da ne treba gledati ko je i šta je, ali parametri ipak postoje i to mogu da primenim sad kod dece - ispričala je, pa se dotakla kraha braka sa Đoganijem.

- Počeo je da mi smeta taj zajednički nastup s Đoletom, trebalo je da me pusti da budem lider na bini, tako da sam odlučila da nastavim sama s decom, da izađem iz zajedničke kuće. Znala sam da ću uspeti i to je najveća moja snaga. Želela sam da dokažem da mogu sama - naglasila je za pomenute medije.

Podsetimo, Slađana iz braka s Đoletom ima dve ćerke, Silviju i Marinelu, dok denser iz braka s Vesnom ima naslednike Lorenu i Adrijana.

Vesna i Đole Đogani, ATAImages/ M.M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike