Pretnje aktivistkinjama zbog organizovanja protesta ispred Informera

Aktivistkinje "Ženske solidarnosti" izložene su svakodnevnim pretnjama otkako su pokrenule javne proteste zbog intervjua sa višestrukim silovateljem Igorom Miloševićem, u Informeru.
"Pretnje su učestale, na društvenim mrežama ih dobijamo svakodnevno otkako smo pozvale na proteste", kaže Jelena Riznić iz Ženske solidarnosti.

Ona je pozvala sve da se ne plaše i ne odustaju i da prijave policiji svaku vrstu pretnje.

"Pretnje nas neće uplašiti ni obeshrabriti, tek smo krenuli u borbu. Nećemo odustati, nećemo da živimo zacementirane, nastavićemo sa protestima", poručila je Riznić.
  • andrija

    02.10.2022 02:52
    prijavite policiji
    Da vas proganja neki istraumirani urednik novina nek malo pravi drustvo sa intervjuisanim robijasem radi razmene misljenja o pogledu na svet i probleme moze li on nekako pomoci.
  • Veteran

    02.10.2022 00:32
    Bravo devojke!

    Koliko ja vidim - u ovom društvu su najhrabriji pe..eri i straight devojke?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.